loading...

петък, 28 юли 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Бахар и Кемал се раздеждат, Фериде разбира, че куршумът не може да бъде изваден и...


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Хасрет си спомня името си. Ферман и Джунейт преследват престъпника, поискал откуп от Солмаз. Залавят го,  а той признава, че никога не е отвличал момичето и не го е виждал от момента, в който непознат го е блъснал с колата си. Описанието на мястото на катастрофата кара Джунейт да се замисли и се досеща, че търсеното момиче е същото,  за което той се е погрижил. Отива в хотелската стая,  но не го открива там. По щастлива случайност Хасрет и Солмаз се срещата и разпознават.

Назире забелязва Инджи в дома на Бахар и Кемал и споделя новината с Умут. Той настоява Инджи да напусне квартала. Кемал е освободен от ареста и я защитава в момента, в който Умут се кани насилствено да я изхвърли от дома на сестра си.

Кадер го обвинява, че е допуснал Инджи до дома на Бахар. Фериде се възстановява много бавно. Ейлюл я посещава и Фериде припада в ръцете й. Налага се спешна операция. Поради усложнения операцията е спряна и Фериде е с опасност за живота.

Бахар прави многобройни опити да предаде чрез Кадер съобщение на Кемал. Забелязва, че отговорите на семейството й винаги са уклончиви и усеща, че те крият нещо от нея. Успява да излезе от дома на Севги и се среща с Кемал. Разбира, че Инджи се е настанила при него. Кемал не намира сили да й признае, че Юсуф е болен и за да се излекува има нужда от Инджи. Потвърждава, че има връзка с Инджи и Бахар си тръгва натъжена. Джунейт обвинява Ейлюл за нещастието с Фериде.

Хасрет признава на Солмаз, че е влюбена в Джунейт. Настоява майка й да спомогне за раздялата между Фериде и Джунейт, за да може тя да стане негова съпруга. Отначало Солмаз отказва, но Хасрет я заплашва. Солмаз е принудена да приеме предложението на дъщеря си.

Бахар смята, че Инджи заплашва Кемал, за да е с нея. Умут отвежда Инджи при сестра си, за да разсее съмненията й. Разговорът им се провежда в същата сграда, от която Бахар прави опит за самоубийство. Кемал се намесва в скандала между Кадер и Инджи и потвърждава, че обича Инджи.

Зюхре посещава дома на Джунейт и настоява Хасрет да напусне. Пред майка си Хасрет инсценира заболяване, за да не заминат извън Анкара. Осман споделя с Кемал, че е подал молба за развод от негово име.

Ферман и Мурат заминават за Адана при Султан, майката на Ферман. Фериде узнава, че парчето куршум не може да бъде извадено от тялото й и това ще влоши качеството на живота й. Бахар получава документите за развода. Дълго време Джунейт не споделя с Фериде, че е блъснал с колата си Хасрет, която сега е под негова закрила.

Султан настоява синът й  да стане баща. На думите му, че Йълдъз не може да има деца, Султан го запознава с младо момиче на име Рейхан, близка на семейството. Мурат вече я е видял и тя е привлякла вниманието му с красотата си. Съдът поверява Юсуф на грижите на Бахар. С Кемал се развеждат.

Бахар разбира, че Инджи подменя мебелите в дома й. Отбива се там,  а на връщане припада на улицата. Непознатият, който й оказва подкрепа, я завежда в дома си и се оказва стар познат на Шахин. Султан споделя с Рейхан, че ще опрости дълга на семейството й, ако тя забременее от Ферман. Момичето отказва, но Султан намира начин да я принуди - насилствено я завежда до Анкара и я настанява в дома на Козан.

Кемал и Инджи определят дата на сватбата си. Кемал настоява тя да е скромна, но Инджи има други планове. Доктор Демир, лекарят помогнал на Бахар след припадъка й на улицата, настоява да помогне с лечението й. Между Фериде и Джунейт започват проблеми,  които ги отдалечават един от друг.

Източник: Вики Димитрова

1 коментар:

  1. Съпругът ми ми се разведе преди 3 години без причина, направих всичко, което можах да го накарам, но не работех, докато не срещнах д-р Агбазара от AGBAZARA TEMPLE в интернет, който ми помогна да участвам в революционно заклинание и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна при мен, за да се извиня. Благодаря на д-р Бабазара. Свържете се с тази великолепна играчка за вашите взаимоотношения или проблеми с брака в електронната си поща на :( agbazara@gmail.com) ПОКАНА ИЛИ ЧУВСТВО, КОЕТО: +2348104102662.

    ОтговорИзтриване

loading...