loading...

петък, 28 юли 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Арчана отвежда Манав в болницата след жесток побой


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Обидена от поведението на Аджит, Расика решава да напусне имението, в което живее. Вандита се опитва да я спре, но без успех. Арчана разкрива пред работниците от фабриката причината, която я свързва с Манав. По този начин успява да възвърне доверието и уважението на служителите. Расика отива в дома на Винод и Манджуша. Вандита настоява Аджит да направи всичко по силите си, за да върне Расика. Аджит обаче отказва. Той уверява съпругата си, че Расика трябва да осъзнае своята грешка. Манав признава на Шравани, че се е сбил с един от колегите си, тъй като е обидил Арчана. Шравани е стъписана от новината.

Манохар споделя с Арчана, че усеща силно отсъствието на своята съпруга. Арчу разговаря със Сулочана и я моли да се върне вкъщи. Расика убеждава Манджуша да излъжат Сулочана, че трябва да я заведе на лекар. Сулочана пренебрегва желанието си да се срещне с Арчу и Манохар, и остава в апартамента на Манджуша и Винод, за да се грижи за децата им. Варша разкрива на Бавна, че все още не е готова да има деца. Савита и Шравани се отправят на поклонение в Наших. Манав е нападнат от улични хулигани, наети от Пракаш. Нанесен му е жесток побой и изпада в безсъзнание. Арчана открива Манав и го отвежда в болница. Информира Дамодар за случилото се. Манохар съветва Арчана да се грижи за Манав, докато Савита и Шравани отсъстват.

Когато идва в съзнание, Манав е щастлив да види, че Арчана е до него. Дамодар съобщава на Арчана, че все още не е имал възможност да съобщи на Савита и Шравани, че Манав е в болница. Състоянието на Манав се подобрява и той е изписан. Сулочана е разтревожена, че Арчу се грижи за Манав. Тя знае, че ако Шравани разбере, ще се разстрои. Дамодар разкрива на Арчу и Манав убеждението си, че един ден те отново ще бъдат заедно. Манджу обвинява Сулочана, че е проявила нехайство, като е забравила да вземе Пуни от училище. Без да съзнава, Бавна се държи грубо с парализирания си съпруг. Шравани и Савита се завръщат от Нашик. Шравани е изненадана, когато вижда Арчу и Манав заедно. Арчана й разказва за инцидента,сполетял Манав. Шравани е благодарна на Арчу за положените грижи. Въпреки това усеща, че чувството на несигурност за връзката й с Манав отново се завръща.

Шравани моли Арчу да убеди Манав да напусне работата си. Арчу обаче решава да стои далеч от личния живот на Манав. Тя посещава дома на Винод. Разстроена е, когато разбира, че Сулочана не се чувства добре, но въпреки това изпълнява домакинските задължения, поверени й от Манджуша. Шравани инфорвира Савита, че баща й е купил нов апартамент в Дадар. Споделя желанието цялото семейство да се преместят да живеят там заедно. Савита е развълнувана от предложението на Шравани. Въпреки това осъзнава, че ще й бъде трудно да убеди Манав да се преместят в новото жилище. Подразнен от случилото се между Манав и Пракаш, Дармеш решава да ги уволни. Съобщава решението си на Арчу. Тя опитва да се застъпи за Манав, но Дармеш е категоричен.

Манав отказва да живее в апартамента, закупен от Гириш. Дармеш и Вайшали канят Арчана и близките й на обяд. Арчана опитва да убеди Сулочана, че трябва да се присъедини към семейната сбирка, но тя отказва, тъй като е поела ангажимент да гледа Пуни и Ручи. По време на обяда Арчу разкрива, че възнамерява да подаде оставка, тъй като не желае Манав да бъде освободен. Манав и Арчу се срещат. Те чуват Манджу да се хвали на своя приятелка, че се възползва от услугите на Сулочана и я използва за прислужница. Подразнена от думите на снаха си, Арчу разказва за случилото се на Сулочана. Отвежда я вкъщи. Сулочана е обидена от поведението на Манджуша. Дармеш уволнява Манав и Пракаш, тъй като са уронили имиджа на компанията.

Арчу подава молбата си за напускане, но Дармеш отказва да я освободи. Винод посещава родителите си и е учуден, когато вижда, че майка му се е прибрала. Въпреки болката и унижението, Сулочана скрива от него истинската причина за своето завръщане. Варша обаче му разказва какво се е случило. Когато се прибира у дома, той удря плесница на Манджуша. В състояние на афект решава отново да се върне в къщата на Сулочана и Манохар. Взима със себе си Пуни и Ручи. Сатиш научава, че Дармеш е уволнил Манав. Противопоставя се на решението му.

Манав съобщава на близките си, че е загубил работата си. Шравати е убедена, че Арчана е причината за това. Савита посещава автомобилната компания и разговаря с Дармеш. Опитва се да го убеди колко важна за Манав е работата му, тъй като цялото семейство разчита единствено на неговата заплата.Вдъхновена от борбеността на Савита, Арчана кани Дармеш на обиколка в бедняшкия квартал. Отвежда го при Манав и му показва бедността, в която семейството му е принудено да живее.

Арчана порицава Винод, че е отделил Пуни и Ручи от майка им. Дармеш се сбива със свои колеги, за да защити честта на Вайшали. Арчана го принуждава да осъзнае, че и Манав е постъпил като него. Дармеш разбира, че е сгрешил и моли Манав да се върне на работа. Гириш настоява Манав и Шравани да се оженят по време на предстоящите религиозни празници. Манав признава на Арчу, че все още я обича и не може да сключи брак с Шравани. Арчу го заставя да изпълни дълга към покойния си брат.

Варша убеждава Арчу, че трябва повторно да сключи брак. Арчана обаче отказва да се вслуша в думите й. По съвет на Расика, Манджуша се връща в дома на свекърите си. Моли за прошка, но Сулочана не е готова да приеме извинението й. Въпреки това позволява на Манджуша да остане в къщата. Сулочана настоява Арчу да не живее с мисли за Манав и да се омъжи отново. Арчана разкрива пред близките си, че не желае да встъпи в брак, тъй като с Манав все още се обичат. Дармеш споделя със Сулочана, че колегата му Джейвант е идеален партньор за Арчу. Разговаря с Манав и го уверява, че трябва да позволи на Арчу да бъде щастлива.

Източник: Завинаги Свързани

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...