loading...

понеделник, 31 юли 2017 г.

Марджори де Соуса и Джералдин Басан на кастинг в Телемундо


Двете актриси се борят за една и съща роля.


От по-миналата седмица Телемундо започна с кастингите, за да избере състав за новата си теленовела "От другата страна на стената" (Al otro lado del muro). Тези две седмици непрекъснато влизат и излизат актьори от студиото на Телемундо в Маями. Сред най-желаните роли е тази на Елиса, протагонистката в историята. 

Миналата седмица Джералдин Басан е отишла на кастинг за главната роля и когато е излизала от студиото, Марджори де Соуса е влезнала на проби за същата роля. Припомняме, че двете актриси бяха въвлечени в скандал заради Габриел Сото. Джералдин Басан е реализирала кастинг и за ролята на лошата.

    

Освен тях, Шерлин също е била видяна в Телемундо да прави кастинг за главната роля. А при мъжете засега се знае, че само Аарон Диас е бил на проби за протагонист.

Ектор Соберон е силен кандидат да стане лошият в историята. Миналата седмица той сподели снимка, след като излезна от кастинг в Телемундо. Той вече е играл за компанията в "Чужди грехове".


За другите роли се борят Адриана Бермудес, Валентина Сумавски, Кало Родригес, Кармен Мадрид, Хорхе Рейес.


Коя е Елиса, протагонистката?
Елиса пресича границата нелегално с двете си деца и бременна с трето, в търсене на съпруга си, който я е изоставил в Мексико. Когато отива в САЩ търси безуспешно мъжа си. Като всяка борбена жена си намира работа и успява да изведе напред децата си. След години създава свой бизнес, запознава се с мъж, главният герой, който я покорява. Той е честен, пресякъл границата като дете, вече има документи и затова помага на сънародниците си да продължат напред. Но съпругът на Елиса се връща, за да я покори пак и да си върне децата, децата на Елиса, които вече са големи (това ще са младите протагонисти).

"От другата страна на стената" (Al otro lado del muro) започва записи следващите месеци и ще се излъчи в началото на януари 2018, замествайки "Без гърди ДА има рай 2" (Sin senos si hay paraiso 2).

Кои актьори искате да видите в тази продукция?

2 коментара:

  1. Edna ot moite lubimki Edith Gonzalez sushto bi mogla da e idealna za glavnata rolq nooo moje i da e zlodeikata v tazi istoria no i v dvata slucheq az vqrvam che bi se spravila BRILQNTNO.

    ОтговорИзтриване
  2. А пък искам Марджори де Соуса няма да е зле като гледам кои актриси отиват на кастинги и излизат от студията на телемундо, ми се иска да бъди Марджори де Соуса .

    ОтговорИзтриване

loading...