loading...

петък, 11 август 2017 г.

Теленовела с Виктория Руфо от 2012 ще има продължение


Трима актьори ще правят компания на голямата актриса в това чакано продължение.


Виктория Руфо се завръща със "Семейство Чаверо", позната на публиката история, тъй като става дума за "Корона от сълзи", успешната теленовела от 2012, в която изпълни страдалната Рефухио Чаверо, майка на трима сина. Отдавна се говореше за възможно продължение, но сега вече е потвърдено. Продуцентът Хосе Ел Гуеро Кастро се събра с Виктория и тримата й сина Алехандро Нонес (Патрисио), Хосе Мария Торе (Едмундо) и Мане де ла Пара (Начито), за да уточнят детайлите. 

"Историята продължава... "Семейство Чаверо" скоро", написа Руфо в Инстаграм към снимка от срещата между петимата и така зарадва хилядите си почитатели.


Съобщението за продължението на "Корона от сълзи", което може да започне записи в края на годината, бе споделено от Нонес, Торе и Де ла Пара. "Публиката го иска, ние умираме от желание... Всички имаме желание да го направим, сложното е да уредим по кое време ще сме свободни тримата братя, майката (Руфо) и Ернесто Лагуардия, за да реализираме теленовелата", сподели преди време Алехандро Нонес. Въпреки че Лагуардия сега е в Ацтека, изглежда, че са уредили необходимите условия, за да започнат с втората част на "Корона от сълзи".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...