loading...

четвъртък, 10 август 2017 г.

Вероника Монтес ще се бори за любовта на Себастиан Рули


Маите Перони ще има голяма конкуренция в завладяването на сърцето на Себастиан Рули.


Вероника Монтес ще бъде лошата в новата мексиканска теленовела "Готин баща" (Un Papá A Toda Madre) и ще прави живота невъзможен на героинята на Маите Перони Рене. 

Междувременно стана ясно, че Марк Тачер няма да играе лош, а добър и то най-добрият приятел на Себастиан Рули. Преди 2 години Марк се заричаше, че никога няма да играе в един проект със Себастиан, защото го обвиняваше за раздялата му със Сесилия Галеано, бившата на Рули и майка на сина му. Ето, че съдбата се зае да ги събере и Тачер се извини на Рули за думите си.

Испанският актьор Серхио Мур също се присъединява към комедийната теленовела. Той ще замени Рубен Самора и ще бъде четвъртия баща в историята. Той е известен с ролите си в телемунделите "Кралица на сърцата" и "Господарят на небесата" 3 и 4 сезон. Снима се и в родината си в най-новия 10-и сезон на "Новите съседи".

Записите започват на 14 август.


Коя е Вероника Монтес? Тя е перуанска актриса, внучка на испанци и дете на перуанци. На 3г. дебютира пред камерите. Като дете се е снимала в реклами и е била лице на различни марки. На 10г. се мести в Маями със семейството си. 

Денем е ходила на училище, а вечер - на уроци по актьорство. Учила е Бизнес комуникации и за да си запълни цялостната подготовка, е взимала уроци по пеене, танци и дикция. Участва в предаването "Нашата латино красавица", където е финалист и така добива популярност. 

Играла е в теленовели на Унивисион и Телевиса, сред които "Ева Луна", "Каква красива любов", "Завинаги моя любов". Добила повече слава, Монтес се снима в "Господарят на небесата 3" на Телемундо с главна роля и в "Пилотът" на Унивисион/Телевиса. 

Освен актриса, Вероника е и бизнесдама - пусна своя собствена линия продукти за красота "Vlance".


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...