loading...

четвъртък, 10 август 2017 г.

Избраха новата Есмералда


Три актриси се бориха за ролята и продуцентът Игнасио Сада избра една от тях.


Точно преди 20г, през 1997, Летисия Калдерон и Фернандо Колунга оглавиха тази история за красиво, но незрящо момиче, което се влюбва в богаташ. Карла Маури, Илеан Алмагер и Клаудия Мартин бяха кандидатките за главната роля в "Без твоя поглед" (Sin tu mirada), римейк на класиката "Есмералда". 

Клаудия Мартин бе избрана за протагонистка на новата версия. Тя е свежо лице, ново, завършила е Школата на Телевиса, учила е в Испания и Англия. Имала е малки роли в теленовелите "Свободна да те обичам", "Измамна любов", "Път към съдбата" и "Мечтая за любов" и последно се снима във "Влюбвам се в Рамон", където изигра сестрата на протагонистката. За Клаудия тази теленовела бележи дебюта й като главна героиня.

"Благодарна съм... на първо място на Начо Сада, че ми даде тази възможност и отговорност, но и на компанията, че залага на нови таланти. Мисля, че е важно да се обновяваме постоянно", изрази развълнувана младата актриса. Тя получи и доста поздравления от феновете си, които са единодушни, че вече е заслужавала главна роля.

Една от причините продуцентът да избере нея бяха изразителните й зелени очи, нещо по което си прилича с Летисия Калдерон. Но за разликата от теленовелата през 1997, героинята ще се казва Марина, а не Есмералда. Останалото ще се запази: сляпо момиче, което е развило голяма чувствителност заради недъга си. Записите ще започнат след няколко седмици. Все още не е избран съставът.

3 коментара:

 1. Аз съм разочарована може ли да изберат тази актриса никому по не за мен известна.
  Аз лично смятам че можеше да заложат на актьори които имат химия по между си и утвърдени лица като например Скарлет Грубер и Кристиян де Ла Кампа

  ОтговорИзтриване
 2. Целта беше да е непознато лице. Дали ще се справи, ще разберем по-нататък. Дайте й шанс.

  ОтговорИзтриване
 3. именно тя е непознато лице .която няма главна роля тя е играла малки роли .и последно игра в влюбвам се в Рамон .тя игра сестра на главната героиня в влюбвам се в Рамон .Изобщо игра не лошо много добре се справи .И играла също Мечтая за любов и там се справи добре .нали продуцента е търсил някоя актриса непозната но да има също зелени очи като тези на летисия калдерон от оригиналният филм есмералда .

  ОтговорИзтриване

loading...