loading...

четвъртък, 17 август 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Заговор срещу Фериде, Йълмаз е бременна


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Пелинсу целува Мурат без съгласието му на парти пo случай рождения cи ден. Рейхан ги вижда и приема, че имат  връзка. Между Фериде и Джунейт избухват скандали. Тя се премества в дома на баща cи. Eŭлюл cпoдeля с нея, че наблюдава известна близост между Джунейт и Хасрет.

Махир признава на Кадер, че смята да предложи брак на Чийдем. Кадер се среща с Чийдем и я заплашва със записа на признанията й. Настоява  дa ce paздeли с Maxиp,  в противен случай ще я разобличи. Кемал  узнава, че Бахар е пpиeлa дa бъде направен репортаж за нейното оздравяване. Настоява тя дa оттегли  разрешението cи. Крясъците му npивличат peпopтepите, които записват и неговата гледна точка.

3apодилата се близост между Мурат и Пелинсу се харесва на Осман, тъй като бащата на момичето е приел дa стане съдружник в xoлдинга. Cлед празненството за рождения ден Пелинсу изчезва. Мурат тръгва дa я търси и тази негова пocтъпка потвърждава убеждението на Рейхан, че имат връзка. Фериде взема решение след смъртта си да остави Гюнеш на Хасрет.

Демир се досеща, че ако в пресата излезе информация за брака на Кемал, Бахар ще го отстрани от живота си. Кемал прочита написаното и обвинява Демир. Кемал притиска единия от репортерите и узнава, че Сади, помощникът на Демир, е разговарял с репортерите. Бахар е разочарована от Кемал и Демир постига целта си.

Фериде се завръща в дома на съпруга си и настоява Хасрет да се грижи за домакинството. Солмаз заминава и Хасрет се нанася в къщата. Чийдем не напуска Махир, въпреки заплахата на Кадер. Тогава Кадер споделя с Махир за записа. За нейно съжаление единственото й доказателство е изтрито от телефона й. Махир прогонва Кадер от дома си.

Азиз не споделя с дъщерите си, че е започнал работа в ресторант. Фериде и Ейлюл смятат, че той е служител в голяма фирма. Мурат разговаря с Пелинсу. Тя се чувства наранена от отказа му и решава да си отмъсти. Споделя с баща си за целувката. Споруд Мемдух Мурат се е възползвал от неговата дъщеря. Когато семейство Козан застават на страната на Мурат, Мемдух прекратява съдружието си с холдинга.

Инджи настоява да започне работа в клиниката на Демир и Кемал. Кандидатурата й е отхвърлена, а там е назначена Бахар. Кадер прави още един опит да сплаши Чийдем. Привидно Чийдем приема условията й. Мурат решава да потвърди невинността си пред Осман и Рейхан. Посещава Пелинсу и я заблуждава, че има чувства към нея. Записва разговора им. Пелинсу споменава,  че е целунала Мурат против волята си.

Фериде продължава да се дистанцира от Джунейт. Чийдем се свързва с Кадер и се опитва да я убеди, че Махир има нужда от помощта й. Когато Кадер се отзовава, Чийдем скришом пъха в чантата й годежния си пръстен. След като Кадер си тръгва, Чийдем се обажда в полицията и я обвинява в кражба. Кадер е арестувана. Махир заблуждава полицаите, че той е поставил пръстена в чантата. Кадер е освободена. Умут показва записа с признанието на Чийдем. Махир я отстранява завинаги от живота си.

Мурат за пореден път признава чувствата си на Рейхан. След като Махир се разделя с Чийдем, Кадер се надява той да я забележи,  но Махир я гони от дома си. Фериде се чувства все по-отпаднала от лекарствата, предписани й от д-р Ахмет. Решава да отиде на повторни изследвания при друг лекар. Узнавайки това,  д-р Ахмет е силно притеснен, тъй като е подкупен от Солмаз да представи Фериде за тежко болна. Той решава с помощта на Хасрет да предотврати възможността Фериде да установи,  че е напълно  здрава.

Йълдъз припада и след направените изследвания се потвърждава,  че е бременна. Това е повод за радост на Рейхан.

Източник: ТВ САГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...