loading...

четвъртък, 17 август 2017 г.

В следващите епизоди на "Градско момиче": Гюл признава на Джемал, че го обича и двамата прекарват нощта заедно


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Градско момиче", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Гюл моли  Джемал  да не заминава и му признава, че го обича. Тя обаче се натъжава,  след като Джемал й доверява, че все още възнамерява да отпътува за Измир. Нуртен и Есма пристигат в дома на Султан. Нуртен оповестява, че Гюл и Каан са били годеници. Суртан се разгневява от новината. Зарича се да отнеме живота на Каан, тъй като е наранил Гюл. За да го предпази, Нихал заявява, че Каан е неин бивш приятел. Султан решава да ожени Нихал и Каан. Каан разкрива пред мъжете в кафенето, че Бюнямин го е ударил заради недоразумение. Всички се отправят към жилището на Бюнямин. Юсуф спасява Бюнямин, изтъквайки че зет му е сляп. Джемал отвежда Гюл на своето любимо място от детството извън селото. Нихал позвънява на Гюл в присъствието на Каан. Той се натъжава, узнавайки, че Гюл и Джемал са заедно. Джемал заблуждава Кемуран, че ще избягат заедно на следващия ден. Нуртен обаче я информира, че Джемал е с Гюл. Под увещанията на Гюл Джемал обещава да помисли дали е най-добре да замине. Двамата прекарват нощта заедно. На сутринта Кемуран отива в къщата на Дуду. Дуду я съветва да забрави Джемал. Каан се среща с Джемал. Разкрива му, че Гюл се е преместила в Гюзел Кьой,  убедена, че той й е изневерил. Каан посочва, че Гюл не е влюбена в Джемал, след като не е приела предложението му да се оженят. Джемал си тръгва разгневен и казва на Ниязи и Съдък, че заминава за Измир. Гюл неуспешно се опитва да го разубеди. Хюсню настига Джемал и го моли да не отпътува.

Гюл е съкрушена, че не е успяла да откаже Джемал от намерението да замине. Хюсню и Дуду тъгуват за Джемал. Нихал подкрепя Каан за това, което е казал на Джемал. Бюнямин възвръща зрението си, но решава да се преструва на сляп, за да бъде обгрижван от близките си. Гюл споделя на Нихал,  че е обидена от постъпката на Джемал. Изненадващо Джемал се връща в Гюзел Кьой. Кемуран събира багажа си и се насочва към Мугла. Тя се качва в автомобила на непознати жени. Дамите забелзяват, че Кемуран носи в себе си крупна сума пари и я изоставят на бензиностанция. Кемуран пътува на стоп до града и подава сигнал за кражбата. Джемал си урежда среща с Гюл при базара, но тя се държи така, сякаш се запознават за първи път. Джемал я отвежда извън града. Гюл се ядосва, след като Джемал поставя под съмнение любовта им. Двамата отиват в ресторант,  в който попадат на Нихал, Бюнямин, Суде и Кемал, хванати под ръка. Каан вижда Кемуран в Мугла. Кани Кемуран на вечеря и я откарва до къща, която Кемуран твърди,  че е на нейна роднина. Жилището обаче се оказва публичен дом. Надзирателката нарежда на Кемуран да забавлява гост от заведението. Кемуран се сбива с жената и за наказание е заключена в мазето. Джемал, Ниязи, Съдък и Хикмет пристигат в дома на Султан. Под фалшивия предлог, че Ниязи се измъчва от отсъствието на  Султан, Джемал и Гюл изглаждат отношенията си. Бюнямин се издава, че е възвърнал зрението си по време на игра на табла с Кемал и Таркан. Каан пристига в дома на Яшабасмаз. Информира ги, че е видяла Кемуран в Мугла. Нуртен открива прощалното писмо на Кемурн и го показва на родителите си. Юсуф, Бюнямин, Каан и Кемал отиват към дома, но охранителят ги заблуждава, че Кемуран не е пристигнала.

Гюл приема да се срещне с Джемал в кафенето. Севал, едно от момичетата в публичния дом, решава да помогне на Кемуран. Тя отива в Гюзел Кьой и предава на Джемал писмо от Кемуран. Джемал, Ниязи, Съдък и Хикмет се отправят към Мугла, за да спасят Кемуран. Джемал позвънява на Гюл и отменя уговорката им. Заблуждава я, че е само със свои приятели, но Гюл вижда Севал. Проследява Джемал и влиза в публичния дом. Към тях се присъединяват Кемал и Бюнямин. Пред присъстващите вдига скандал на Джемал и го укорява, че предпочита да се забавлява с леки жени пред това да е с нея. Джемал успява да спаси Кемуран и те се прибират в къщи. Гюл се връща в селото и разказва на Суде, Нихал и Сулатн за случилото се. Ниязи настанява Севал в дома си. На сутринта Султан напада Ниязи задето е бил в бордей. Той не й остава длъжен и я укорява за начина, по който му държи сметка за действията. Джемал моли Гюл за прошка, но не й разкрива истинската причина, поради която е бил в публичния дом. Кемуран споделя с Джемал, че още го обича и отказва да приеме съвета му да продължи напред живота си.Гюл заблуждава Султан, че е излъгала за посещението на мъжете от селото в бордея. Султан и Гюл обсъждат с Каан бъдещата сватба с Нихал. Бюнямин обвинява Гюл, че е ударила автомобила му. Каан плаща на Бюнямин разноските по ремонта. Охранителите на бордея съзират Ниязи и Съдък в Мугла. Преследват ги из града. Двамата се предрешават в женски дрехи, за да се измъкнат. Суде отива в кафенето и заявява на Юсуф, че няма да се ожени за Кемал, след като е посещавал бордей. Юсуф оправдава Кемал, че всъщност е върнал Кемуран в къщи, тъй като тя е избягала от дома. Кемуран посещава Каан в кабинета му. Той се опитва да й обясни,  че нейната любов към Джемал е заблуда.

Кемуран се съгласява с твръдението му и оповестява кафенето, че всъщност не е влюбена в Джемал. Нуртен съобщава на Есма, че е възможно Кемуран да склони да се омъжи за роднината на Бюнямин от Коня. Джемал кани Гюл на вечеря. Каан води Султан и Нихал в същото заведение. Гюл решава да присъства и на двете срещи. Тя приема с Джемал да бъдат бизнес партньори в производството на играчки. Каан е подозрителен към поведението на Гюл. Проследява я и вижда, че тя е в компанията на Джемал. Каан разкрива на Джемал, че Гюл всъщност е със семейството си в другата част на заведението. Гюл узнава, че Джемал си е тръгнал. Пияна се отправя към дома му, но не го открива. Заради състоянието й Хюсню я настанява в стаята на Хилял. Хилял укорява Кемал, че е бил в компанията на Суде. На сутринта Хюсню се оплаква от болки в кръста,  което обезпокоява семейството му. Джелял моли Джемал да му помогне да се срещне с Айтен. Ниязи занася хранителните продукти на Севал, когато се появява Султан. Ниязи успява да скрие севал от Султан.   

Източник: ТВ САГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...