loading...

понеделник, 7 август 2017 г.

Наталия Орейро е критикувана заради снимка


Дивият ангел Наталия Орейро пътува до Кения като част от работата й на посланик на добра воля на УНИЦЕФ. 


Тя бе поканена да отиде в африканската страна, за да види ефектите от сушата в живота на децата. До тук всичко е наред, но на Наталия бяха направени няколко снимки и публикувани в аржентинското списание "Gente". Именно заради това актрисата си отнесе критики от почитатели и от водещия Феде Бал.

"Не разбирам наистина защо се правят такива неща. Жал ми е и дори мъчно", написа Бал. Това даде начало на една полемика, в която защитаваха и критикуваха актрисата за това, че изложила работата си на показ и най-вече заради снимките, на които прегръща деца. "Човеколюбието трябва да е анонимно, иначе е суета", гладеше едно от съобщенията против Орейро.

УНИЦЕФ ще инсталира подвижни клиники, за да предпази и да се погрижи за децата, които страдат от недохранване. Наталия Орейро се срещна с жени, които работят в тази клиника, мери и тегли бебета. Поговори си с доброволци и работници и занесе храна, богата на протеини, направена на базата на фъстък, който се използва при недохранване. 

"Срещнах много деца, но си спомням едно, което измерих и претеглих. Беше на 3г, а тежеше като едногодишно. УНИЦЕФ прави всичко възможно, но имаме нужда от още много. Като жена и майка не мога да понасям да гледам това страдание. Трябва да вървят 20км всеки ден, за да си взимат питейна вода. Не ни трябва само международната общност, а на цялото общество - то трябва да се мобилизира, за да може всяко дете да живее достоен живот", сподели Орейро.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...