loading...

неделя, 6 август 2017 г.

Актьорите с провалените сериали


В списъка ще видите актьори, чиито проекти са се провалили напоследък...

Бурак Сердар Сенал - играл е в проектите "Европа, Европа" и "Зелено море". След тях участва в още два проекта, които претърпяха пълен крах - "Сърцето на Рюзгяр" и "Влюбих се и в двамата".

Хазар Ергючлю се прослави благодарени на сериалите  "Север - Юг", "Кварталът на богатите", но двата следващи проекта с нейно участие - "Майки и мащехи" и "Висше общество" не се задържаха на екран.

Шюкрю Йозйълдъз - "Въпрос на чест" и "Надежда за обич" прославиха актьора, но сериалите "Малки сладки лъжкини", "Зимно слънце" и "Съзвездие Венера" рано, рано се сбогуваха със зрителите.

Юсуф Чим се издигна, благодарение на сериала "Аромат на ягоди", но проектите "Бурята в мен" и "Селската дама" претърпяха пълен крах.

Синем Кобал - "Селена", "Дади" и "Малки тайни" постигнаха голям успех. Но проектите "Сърдечни работи" и "Майки и мащехи" не бяха приети от зрителите.

Джансу Тосун - за първи път се появява в сериала "Сегашният човек в двореца", но сериалите "Време за преселение на семейството" и "Една безумна любов" не се харесаха на зрителите.

Гизем Караджа - проектът "Градско момиче" беше най-успешният в кариерата на актрисата, но в последно време и тя не случи на проекти. "Улиците на Истанбул" и "Бурята в мен" бързо се провалиха.

Ханде Сорал - най-добрият проект с нейно участие беше "Отмъщението на змиите", но после актрисата не попадна на успешен проект. "Пожар в сърцето ми" и "Детско ухание" бързо отпаднаха.

Джансел Елчин - стана популярен, партнирайки си с Берен Саат и с Туба Буюкюстюн в проектите: "Запомни, любими" и "Огнено сърце", но следващите проекти "Завръщане у дома" и "Търпеливо сърце" бяха финализирани с 13 серии.

Селин Шекерджи - всички помнят провокиращата Зейнеп от сериала "Булката - беглец", но "Горчива любов", "Разноцветен" и "Съзвездие Венера" бързо отидоха на почивка.

Екин Мерт Даймаз - "С аромат на ягоди" беше предпочитан, но сериалите "Щурмът на лястовиците" и "Животът е прекрасен, когато си влюбен" не бяха приети от зрителите.

Баръш Калъч беше запомнен със сериала "Войната на розите", но "Развалящият играта" и "Детско ухание" бързо приключиха.


Арас Айдън - "Сезонът на черешите" стана пиков за актьора. Но проектите "Алтънсой" и "Раздяла" не бяха приети от зрителите насериозно.

Звездата на Фахрие Евджен изгря в "Листопад" но през последните години на актрисата не й върви с новите проекти. Дори хитовите поредици "Чучулигата" и "С Русия в сърцето", където игра само един сезон, приключиха с нисък рейтинг и малко епизоди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...