loading...

неделя, 15 октомври 2017 г.

Утре в "Моят живот": Кенан бута Ефсун, а Арда го пребива. Ганимет става причина Ханифе да падне от втория етаж на дома ѝ (16-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Мехмет Емир пренася с една от лодките тялото на Хасрет. Спомня си моменти с нея. На брега го посрещат Бахар, Атеш и Ефсун.

Джеврие, Зейнеп и Хайрие излизат късно вечерта. Ханифе е при Ганимет и отново я заплашва. На Ганимет ѝ идва вече в повече и започва да хвърля предмети по нея. Ганимет чупи прозореца и Ханифе излита през него. Султан става свидетел на инцидента. 

Хюлия успокоява Бахар и Мехмет Емир, които са вече в имението. Кенан също идва и изказва съболезнования. Бахар го чува как злослови на Хюлия и се нахвърля върху него. Кенан скача срещу нея и ѝ вдига ръка. Атеш му удържа ръката, а Мехмет Емир и Ефсун го питат за какъв се мисли. Кенан бута Ефсун, а Арда се вбесява и го налага с юмруци. Никой не се намесва, освен Хюлия, която крещи по Атеш да го спре. Атеш накрая дърпа Арда. Арда казва на Кенан да се маха веднага, а Бахар го подкрепя и му крещи да си върви. 

В Геленджик всички са се събрали около Ханифе. Дошла е и линейка, която я откарва в болницата. Ханифе прошепва пред всички, че Ганимет я е бутнала. 

В болницата идват да вземат показания от Ханифе. Музафер я предупреждава да не казва, че Ганимет я е бутнала. 

Ефсун и Бахар отиват в дома на Рефика и ѝ съобщават за смъртта на Хасрет. Идва и чичото на Хасрет...

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...