loading...

неделя, 15 октомври 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур и Ийт си уговарят среща, Айкюл се разкрещява на Иджлял да не гони Нур от имението (16-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Иджлял отива да потърси сметка на Нур за станалото в хамама, но Айкюл я спира и я разубеждава да се разправя с нея, тъй като ще събуди Мерт. 

Нур е разстроена и започва да си събира багажа, за да напусне имението. След това спира и си казва, че не може да го направи. 

Джахит съветва Ийт да се откаже най-сетне от Нур, защото краят няма да е хубав. 

Айкюл успокоява Иджлял, че ще накаже Нур. Иджлял е твърда, че още на следващия ден Нур трябва да си е тръгнала. Айкюл се съгласява с нея. 

Ийт отива в стаята на Нур и ѝ се извинява за случката. Заявява ѝ, че няма да се откаже от нея, но ако тя се откаже от него, няма да я спира. Нур му отвръща, че нарочно е вдигнала шум като ги е видяла, за да спре Иджлял. Нур и Ийт се прегръщат. Той ѝ казва, че иска следващият ден да е само за тях и я чака на едно специално място. Моля я да му отдели един час. 

По-късно Айкюл отива при Ийт в кабинета му. Ийт я пита да кога ще продължава с мръсните си игри и как е могла да изпрати Иджлял в хамама, докато се къпе. Айкюл му обяснява, че Иджлял иска да отпрати Нур от имението Козан. Ийт ѝ отвръща, че е наясно с болезнената ревност на Иджлял, че Нур няма да си тръгне от дома му и че е нейна работа как ще обясни това пред Иджлял. 

На следващия ден Нур си избира рокля за срещата с Ийт. Тя е радостна, но в същото време се чуди дали да отиде.

Иджлял сънува как Нур и Ийт са в хамама и тя го къпе и целува. Събужда се и се разкрещява на Айкюл да махне по-скоро Нур. Иджлял слиза докато всички закусват и вдига скандал на Нур пред детето и другите. Нур излиза от трапезарията, а Синан едвам озаптява сестра си. 

Айкюл вика Нур и я предупреждава да не се мярка на Иджлял. Да направи всичко възможно двете да не се засичат в къщата и да си стои в стаята. След това Нур казва на Назан, че е наясно, че нарочно я е пратила в хамама и е създала интрига. Нарича я "най-евтиния човек". Назан е бясна, а Ярен я укорява за постъпката ѝ. 

Докато Елмаз и Джахит пътуват към фирмата, Назан му се обажда му се оплаква от Айкюл. Казва му, че постоянно се заяжда и ѝ прави намеци, свързани с верността на Джахит. Елмаз се смее отстрани. 

Ярен настига Нур и ѝ дава кърпичка да си избърше сълзите. Двете говорят открито за чувствата си и се сприятеляват. 

Елмаз отива във фирмата и изкарва копия на снимките от сватбата на Нур и Ийт. 

Айкюл отива в стаята на Иджлял и ѝ се разкрещява, че Нур няма да си тръгне от имението. Казва ѝ, че когато започне да се грижи за Мерт и му стане истинската майка, тогава момичето ще си тръгне от къщата. Айкюл излиза от стаята и започва да плаче, тъй като не иска да разстройва дъщеря си, но заради думите на Ийт е длъжна да го направи, за да я предпази. Синан става свидетел на разпрата и отива в стаята на Айкюл, за да я поздрави за театъра, който е спретнала...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!