loading...

вторник, 24 октомври 2017 г.

Утре в "Моят живот": Атеш удря Кенан, а Кенан поставя пистолет в чантата на Арзу. Султан и Зейнеп си прощават... (25-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Султан тръгва да заплашва Иляс с нож. Фулия връща парите на Ефсун.

Кенан отново предизвиква Атеш и Мехмет Емир и Атеш го удря, след което му стъпква очилата.

Джемре се появява в тежко състояние пред фирмата на Мехмет и припада в ръцете му. Той се погрижва за младата жена, а Кенан се радва отстрани.

Бахар разбира от Ефсун за Зейнеп и Султан и отива да говори със Зейнеп. Разказва ѝ за своята съдба, която е идентична с нейната.

Мюге се държи неприлично с Хюлия и тя я удря. Вече не знае какво да прави с госпожицата.

Мехмет Емир води Джемре в болницата. Хюлия наема човек, който разбира за Джемре. Сестрата на Мехмет Емир отива при нея и ѝ изтегля системата.

Кенан е намислил отново нещо и отива при Арзу. Поставя пистолет в чантата ѝ и я настройва срещу Бахар и Атеш още повече.

Зейнеп решава да говори със Султан и отива в дома на Иляс. Султан я прегръща и заплаква. Зейнеп ѝ отвръща. Двете си прощават и излизат щастливи на двора при Ефсун и Бахар. Вечерта всички сядат като едно щастливо семейство в дома на Иляс.

Атеш се прибира и заварва Арзу в дома си. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...