loading...

вторник, 24 октомври 2017 г.

bTV спира "Сега и завинаги"


bTV спира турския сериал "Сега и завинаги".

Поредицата с Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") и Амине Гюлше за последно ще бъде показана на 22-и ноември (сряда) от 20:00 до 21:00 часа по bTV, когато е и финалът на първи сезон.

Кога ще бъде възобновено излъчването на "Сега и завинаги" - следете ни, за да разберете!

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

"Дръзки и красиви" с Къванч Татлъту - от 23-и ноември по bTV

14 коментара:

 1. Защо постоянно бтв медия груп спира сериалите ???

  ОтговорИзтриване
 2. Направо прекаляват вече, като пуснат някой сериал да го довършват до края!

  ОтговорИзтриване
 3. Ееееее значи вече се ядосвам за какво пускате сериал който ще го спирате толкова ли сте малоумни толкова хора са го гледали още от началото но какво да очакваш от бтв освен да спират сериалите

  ОтговорИзтриване
 4. Направо прекаляват вече, като пуснат някой сериал да го довършват до края!

  ОтговорИзтриване
 5. Запазена марка на бТВ е да спират сериалите, нали "Сега и завинаги" беше най гледан защо го спират, така писахте! Лично аз смятам, че е много блудкав и не го гледам.

  ОтговорИзтриване
 6. ФЕНОВЕ ПРЕДСТОИ СПИРАНЕ НА СЕРИАЛА
  ДА СЕ ОБЕДИНИМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА СЕРИАЛА "СЕГА И ЗАВИНАГИ" И ДА ИМ ПИШЕМ НА ИМЕЙЛА ДА НЕ ГО СПИРАТ ЕТО И ИМЕЙЛА
  programa@btv.bg
  https://www.facebook.com/btv.official/photos/a.10150702748710853.448560.207281665852/10155513434000853/?type=3&theater
  ДА ИЗРАЗИМ НЕДОВОЛСТВОТО СИ ЗАЕДНО! СЪОБЩЕТЕ НА ВСИЧКИ!!!

  ОтговорИзтриване
 7. Очаквано! А вие им гледайте сериалите! Помпайте им рейтингите! Докато гледате всеки сериал в праймтайма, си заслужавате спиранията! Вие сте безкритични и затова те знаят, че каквото и да пуснат, щом го спрат, ще гледате и новия. И така до края на света! Да, ще помрънкате малко на фейсбука и имейла им, и какво? И преди го правехте, а те пак ще спират турски сериал. Схванахте ли колко сте ги впечатлили досега? Та давайте, поревете на посочените адреси и после гледайте следващия сериал, когато го пуснат! Защото не можете да казвате не. Аз го знам, БиТиВи го знаят, дори вие го знаете. И докато това е така, те ще ви използват, уважаеми интелигентни зрители на турски сериали в България. При това с вашето негласно съгласие. Защото каквото и да говорите или пишете, почне ли новия сериал, пак ще сте пред екраните или във Войо. :)

  ОтговорИзтриване
 8. най на края да спрът да дават тия турчиля . дайте нещо по интересно от тези турски боклуци

  ОтговорИзтриване
 9. Тези турчила дават сериали и филми , от които може да се научим и на нещо смислено в семейните отношения , в приятелството и честа . Може би искате да продължаваме да гледаме само американски простотии . Не ви ли стига , че на който и канал да завъртите по телевизора ще видите препускащти коли , озверели физиономии , кръв и влачещи се по земята пребити хора . Аз за съжаление само това виждам И после се питаме защо нашите млади хора ги имитират , препускат пощурели по пътищата , бият се , убиват . Хайде стига моля ви се !

  ОтговорИзтриване
 10. Ще излъчат ли 2 сезон понататък?

  ОтговорИзтриване
 11. Затова ще спра да гледам бтв вече..аман от тях ..те прекалиха вече..един път поне да пуснат един сериал и да го излъчат до край.Да вземат пример от нова и диема фемили..те си пускат сериали и въобще не ги спират.излъчват си ги до край,дори безкрайните индийски сериали.

  ОтговорИзтриване
 12. Споко, със сигурност ще продължат с втори сезон.
  Най-вероятно още се дублира.

  ОтговорИзтриване
 13. Що за глупост? Аз протестирам и ще изразя недоволството си в смяна на канала, както направих лятото. Като пускат ''Сега и завинаги'', ще го догледам, но новия, с Къванч и Туба, както и следващите – само в Интернет, след като се излъчени целите. Край! Това беше черешката на тортата!

  ОтговорИзтриване
 14. Е стига вече!Постоянно спирате всеки един хубав сериал!Сериалът е много хубав!НЕ ГО СПИРАЙ ТЕ!

  ОтговорИзтриване

loading...