loading...

четвъртък, 9 ноември 2017 г.

Утре в "Моят живот": Арда се напива и със Зейнеп се качват в хотелската стая, а непознат мъж се появява на приема на Ефсун и... (10-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Джеврие заварва Ханифе да се гримира и гласи за приема. Хваща я за косата пред Музафер и я затваря в кухнята. Ханифе започва да купи съдовете от яд. Джеврие влиза да види какво става, а Ханифе я избутва и бяга. 

Мюге и Джемал се появяват на приема, организиран от Ефсун във фирмата, под ръка. Журналистите ги снимат. Тя го целува пред тях. 

Зейнеп излиза да дефилира пред всички, тъй като е лицето на "Льо Ефсун". 

На приема се появява непознат мъж с охраната си.

Ефсун и Арда се скарват и започват да си викат пред всички. Ханифе злослови отстрани. 

Арда се напива и открито започва да сваля жените. Зейнеп отива при него, за да говорят. Помага му да излязат от помещението. Ханифе ги проследява и снима с телефона как тя е го е прегърнала. 

Джеврие отива при Салих да му поиска помощ за Ханифе. Той е пиян и ѝ разкрива неща, от които тя се хваща за главата. Тръгва да бяга, а Салих се опита да я спре. Джеврие се обръща рязко и го бута. Той си удря главата в колата и пада на земята, целия в кръв. 

Арда и Зейнеп влизат в една от хотелските стаи. Когато той заспива, тя се наваля да го целуне, но се отдръпва. Оставя му пари и бележка на нощното шкафче, като по този начин му го връща. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

"Любов под наем" започва по bTV

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...