loading...

четвъртък, 9 ноември 2017 г.

"Дъщери на Луната" - нова теленовела на Телевиса


"Дъщери на Луната" (Hijas De La Luna) е римейк на колумбийската теленовела "Петте Хуани" с Катерин Сиачоке.За разлика от оригинала, в мексиканската версия няма да са пет главните героини, а четири. Мишел Рено и Джералдин Галван ще са две от сестрите, като героинята на Мишел, Виктория, ще е с най-голяма тежест в сериала. Това е втората й главна роля след "Сянката на миналото" с Пабло Лайл и първа след раждането на сина й Марсело.

Нейн партньор и главен герой на историята е красивият и талантлив Данило Карера. Любопитното е, че двамата играха в "Страст и власт".


Марилус Бермудес, която игра преди това в "Амазонките" и "Обичаният", също ще е част от състава. Този път тя ще е лошата и враг на героинята на Мишел Рено. Не за първи път Марилус ще играе лошата. Вече го е правила в "Котката" и "Лъжа, за да живея".

Хосе Пабло Минор остана вън от сериала. Той няма да може да се яви дори на кастинг, защото е важна част от друг сериал на Телевиса - "Моят мъж има семейство" (Mi marido tiene familia), чийто финал беше излъчен в неделя, 22 октомври, и стана ясно, че теленовелата ще има втори сезон през 2018 след "Дъщери на Луната" (Hijas De La Luna). А както знаете, политиката на компанията не позволява един актьор да го дават в две теленовели по едно и също време. 


Други потвърдени имена за "Дъщери на Луната" (Hijas De La Luna) са Омар Фиеро, който ще бъде бащата на четирите момичета, Алексис Аяла, големият злодей, Синтия Клитбо, Лорена Граниевич като третата сестра, Марио Моран като един от главните герои и в двойка с Джералдин Галван.Омар и Джералдин - баща и дъщеря

Алексис Аяла

Алексис Аяла и Марилус Бермудес по време на кастингите

Синтия Клитбо

Омар Фиеро

Джералдин Галван


Лорена Граниевич

Марилус Бермудес


Марио Моран


На кастинг се явиха още:

Габи Меядо

Сантяго Рамундо

Джак Дуарте

Джонатан Бесера

Марио Моран

Мишел Олвера


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...