loading...

сряда, 22 ноември 2017 г.

Утре в "Черна любов": Кемал заявява на Емир, че познава Нихан отдавна, а Емир печели търга и се сдружава със съперника си (23-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и ноември) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал се среща със Салих. Двамата приятели вечерят и разговарят. Нихан ги наблюдава от далече. Кемал я вижда и тя се опитва да избяга, но се спъва. В това време Емир я посреща, прегръща я и я пита какво се е случило.

Ясемин се обажда на Нихан. Тя споделя с приятелката си, че Кемал се е върнал.

Кемал отново разпитва Зейнеп за Нихан. Тя започва да се обяснява. Тогава брат ѝ я пита дали някой от техните знае, че се среща с Нихан. Момичето отговаря отрицателно и моли Кемал да си мълчи.

Нихан се прибира в стаята си. Вади от папката недовършения портрет на Кемал. Заключва вратата и започва да рисува. Поглежда през прозореца  и вижда отвън Кемал. Нихан излиза на двора, за да го търси. Двамата се срещат. Кемал я пита защо е дошла на кея. Тя му отговаря, че ѝ е липсвал. Той казва, че може би на него, тя не му е липсвала и я е забравил. Двамата се целуват. Кемал ѝ заявява, че може би изобщо не си спомня за нея. Нихан отговаря, че не e преставалa да го обича. Някой вика името ѝ. Нихан се обръща и Кемал изчезва.

На сутринта Емир чука на вратата на стаята на съпругата си. Вдига цялото семейство на крак. Нихан отваря и му казва, че е спяла. Излиза отново на двора. Вижда хвърчило. Спомените ѝ с Кемал отпреди 5 години отново се появяват. Обнадеждена, тя започва да тича към мястото, където е хвърчилото, мислейки си, че е знак от Кемал. Когато стига, вижда две деца да си играят с хвърчилото. Нихан се разочарова и се ядосва на себе си. Започва да плаче. Тича по улицата и среща Лейля. Споделя с нея че Кемал се е върнал. Лейля я прегръща. После пита Нихан какво би му казала, ако той е пред нея. Момичето казва, че Кемал трябва да си върви и да я остави на спокойствие, но се надява тайно да получи знак от него.

Фирмата на Емир печели търга, но на двойна цена, благодарение на Кемал. Галип е бесен и вдига скандал на сина си. Те подписват съдружие с фирмата, представлявана от Кемал. Така планът на младежа успява и той докладва всичко на Хакъ. След което решава да се върне в мината.

Емир праща покана на новия си съдружник да присъства на партито по случай годишнината от сватбата им с Нихан. Преди Кемал да отпътува от Истанбул, Туфан му подарява чек за половин милион от името на Емир.

Вечерта Кемал отива на партито. Нихан го вижда как влиза в ресторанта. Кемал връща чека на Емир. После домакинът го запознава с жена си. Кемал казва, че се познават отдавна с Нихан. После заявява, че ще остане в Истанбул.

По време на партито Нихан и Емир танцуват танго...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...