loading...

сряда, 22 ноември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял и Айтюл измислят план за отмъщение за изневярата на Ийт с Нур (23-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и ноември) в първия епизод от сезон 2 на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Иджлял не издържа като вижда Ийт да се целува с Нур. Когато двамата я забелязват, тя припада. Качват Иджлял в една кола и я карат в болница.

Ийт казва на Нур, че Иджлял е припаднала. Нур трепери. Той я пита защо. Тя му отговаря, че не знае. Ийт заявява, че никой няма да провали нощта им.

Айтюл е притеснена за дъщеря си и пътува към пристана. Настоява Фърат да кара по-бързо, защото Иджлял няма да издържи на гледката и ще разбере всичко.

Карат Иджлял в болницата. Лекарите откриват телефон и името й. Иджлял идва в съзнание и тръгва, за да си отмъсти на Ийт. 

Ийт и Нур излизат в открито море.

Иджлял тича боса, но когато отново стига пристанището, вече е късно. Вика на Ийт да не тръгва.

Айтюл и Фърат пристигат. Иджлял казва на майка си какво е направил Ийт, после се хвърля в морето. Фърат я застига.

Ийт и Нур са щастливи заедно на яхтата.

Иджлял е зле. Фърат научава от хората какво се е случило. Айтюл моли дъщеря си да си тръгват. Иджлял се досеща, че Нур е била бременна от Ийт. Фърат предлага помощ на любимата си. Иджлял го обвинява, че той е натресъл бавачката на мъжа ѝ. Иджлял не иска да се прибере. После казва, че иска да тръгне след тях и да ги настигне. Айтюл ѝ забива един шамар,  за да се опомни. Иджлял обвинява майка си, че е знаела всичко.

Ийт казва, че вече не е необходимо да се крият пред Иджлял, но Нур му предлага да продължат да се преструват. Ийт обещава, че скоро тази игра ще приключи. Нур се притеснява, че скандалите и разправиите ще продължат, тя не желае повече кавги. Ийт я пита дали ще продължи да работи. Нур му обяснява, че всичките ѝ мечти са се изпарили. Но не е станала нищо повече от една нежелана снаха. Затова тя обича работата си, тъй като там се чувства свободна. Ийт ѝ казва, че не може да убие блясъка в очите ѝ.

Назан се обажда на Джахит, но му оставя съобщение. Вижда как Иджлял, Айтюл и Фърат се прибират. По състоянието на снаха си, Назан разбира, че нещо се е случило.

Хафизе също се чуди какво е станало. Таяр казва, че могат да приготвят житото, за да може племенницата им да се почувства щастлива.

Джахит казва на Елмаз, че не иска да попада в същата безизходица.

Назан подслушва какво се случва в стаята на Иджлял. Фърат я хваща. Тя го разпитва защо Иджлял е в това състояние. Той я отпраща в стаята ѝ.

Айтюл успокоява дъщеря си. Обещава ѝ, че тя ще победи, но само трябва да вярва на майка си.
Ийт и Нур си обещават да се борят заедно, за да се оправи всичко и те да са щастливи.

Айтюл не е спала цяла нощ, за да убеди Иджлял, че това е само една временна изневяра. Споделя с Фърат, но той ѝ казва, че е на грешен път.

Айтюл влиза в стаята на дъщеря си. Иджлял я няма. 

Иджлял пътува към пристанището.

Таяр казва на господарката си, че дъщеря ѝ е излязла при изгрев слънце.

Когато Ийт и Нур слизат от яхтата, Иджлял пристига на пристанището, носейки закуска на съпруга си. Качва се на яхтата, за да търси Ийт. Нур я вижда и се скрива. Прави се, че сега става. Иджлял настоява да отидат в спалнята и вижда леглото разхвърляно. Ийт я извежда от там. Иджлял го моли да закусят заедно на яхтата. Той се дърпа, но приема. Нур плаче в спалнята. Ийт отива при нея.  Казва й да слезе скришом, докато развърже въжето. Нур му казва, че това е тяхната реалност.

Докато Иджлял сервира горе, Нур слиза с помощта на Ийт, Иджлял обаче ги вижда и вика на мъжа си, че всичко е готово. Яхатата излиза в открито море, а Нур се крие на пристанището. Виждайки как яхтата отплава, тя се ядосва от ревност.

Назан започва да говори на свекърва си за дъшеря й. Айтюл я предупреждава да млъкне.

Хафизе пита дъщеря си къде е била до късно. Елмаз отговаря, че е работила до среднощ. Хафизе споделя с дъщеря си, че се тревожи, защото в имението става нещо.

Ийт мълчи. Иджлял се опитва да разбере защо е без настроение. Ийт настоява двамата да отидат на лекар, за да разберат дали все още тя е болна. Ийт обръща яхтата, за да отиде във фирмата.

Нур се прибира в имението. Айтюл вижда това и се ядосва. Фърат вика Нур и я пита дали има нещо. Айтюл я пита дали не е била с Ийт. Нур отговаря положително. Айтюл си мисли, че Иджлял я е послушала и е поставила бавачката на място.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!