loading...

сряда, 29 ноември 2017 г.

Утре в "Черна любов": Тарък започва работа при Емир, двамата братя се сбиват (30-и ноември)


Прочетете какво ще се случи днес (30-и ноември) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Преди съвещанието Туфан дава на Емир телефона си. Йондер се оттегля. Опитва се да отвори сейфа на Емир, но не успява. После вижда снимките, които доказват, че зет му следи дъщеря му. Емир слиза в кабинета си. Йондер е открил нещо в компютъра му. Емир го вижда, а тъстът му се оправдава.

Вилдан казва на Галип, че някой заплашва Емир с видеозаписи от инцидента с Озан. Моли сват си да вземе мерки.

Асу установява контакт с Нихан, като казва, че не иска тези стени да са в зелено, защото любимият ѝ цвят е червено. Кемал се разпорежда Нихан да вземе под внимание предпочитанията на Асу.

Туфан се обажда на Кемал. Вика го на среща с Емир. 

Озан е влюбен в Зейнеп. Пред приятелите си е мълчалив и умислен. Зейнеп се стяга за срещата си с него. Сема ѝ прави забележка, че крие всичко от родителите си и се оправдава с нея. Зейнеп обяснява своите амбиции на приятелката си.

Йондер отново предупреждава Кемал да стои далеч от дъщеря му. Кемал отговаря, че нещо много го е изплашило. Йондер отвръща, че Емир е много по-умен.

Туфан казва, че Емир е много зает и че скоро ще дойде. Кемал вижда, че брат му прави прическа на Емир. Туфан влиза при Тарък. Плаща му за услугата с чек. Тарък го приема с усмивка. Емир заявява, че има изненада за Кемал. Емир споделя, че се доверява на брат му. Кемал се съгласява. Емир отвръща, че Тарък е доволен от заплащането и че се е прибрал вкъщи.

Зейнеп пристига на срещата с Озан. Обяснява му, че е дошла за малко и че трябва да се прибира, защото ще имат гости.

Кемал звъни на брат си, но той не отговаря. После звъни на баща си и разбира, че Тарък се е прибрал у тях.

Нихан и Ясемин обсъждат предложението на Асу. В това време се чува, че Кемал говори със съдружничката си.

Зейнеп обяснява на Озан, че вече е получила първата си работа от агенцията. Подарява на Озан евтин сувенир. Той много го харесва.

Зейнеп бърза. Озан я кани на среща на следващия ден. Тя се съгласява.

Бену предлага да обядват двамата с Емир, за да му докаже колко го обича. Баща му ги заварва двамата. Галип пита Емир кой го шантажира. Емир казва, че няма такова нещо. Казал го е, за да сплаши Вилдан и Йондер. Емир отново е ядосан. Заканва се на семейството на Нихан.

Изнудвачът отново се обажда на Емир, питайки го дали е получил пакета.

Кемал и Асу отиват на гости на семейство Сойдере. Зейнеп закъснява, но се оправдава. Фехиме много харесва Асу. Кемал търси брат си, но Тарък е предупредил,че ще закъснее.

Емир отново проверява флашките в банковия сейф. 

Тарък се прибира. Фехиме му отваря. Тарък е купил подаръци на цялото семейство. Кемал не е въодушевен от постъпката на брат си, но приема своя подарък.

Озан е замислен. На семейната вечеря си мълчи. Емир иска отчет от жена си как върви работата по стенописа. Нихан му отговаря, че са спорили за цветовете. Йондер вика дъщеря си на разговор.

Отново прехвърчат искри между двамата братя. Асу разбира това и сменя темата на разговора.

Йомер дава снимките на Нихан, но Емир влиза в кабинета. Възползва се от изненадата и взима пакета от ръцете на Нихан. После я отпраща, но отново заплашва Йондер.

Фехиме е очарована от Асу. Казва ѝ, че вратата на дома ѝ е винаги отворена за нея. Асу случайно подхвърля на майката на Кемал, че Нихан работи във фирмата.

Нихан вижда, че брат ѝ е омълчан и отива при него. Питат го какво е станало. Озан казва, че заради болестта си нищо не може да направи.

Нихан се досеща, че има момиче и брат ѝ е хлътнал. Емир се присъединява към тях, но Нихан си тръгва. Озан казва на зет си, че всички в този дом си играят и му е писнало. Емир отговаря, че истински обича Нихан. После пита Озан дали е влюбен. Близнакът се отпуска и казва, че момичето е много по-различно от тези, които познава.

Асу си тръгва. Цялото семейство Сойдере я изпращат, впечатлени от нея.

Кемал настоява да поговори с брат си. Казва на Тарък, че го е видял, че работи за Емир. Кемал го предупреждава, че Емир е опасен човек и може да използва брат му срещу него.

Тарък отговаря, че сега си е намерил доходна работа. Кемал го моли да напусне тази работа. Тарък заставя брат си да не се меси в живота му и го удря.

Хюсеин става свидетел на разпрата. Тарък е принуден да признае, че работи за Емир...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...