loading...

сряда, 29 ноември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял убива Газанфер, а Фърат поема вината върху себе си (30-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и ноември) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ийт не вярва на Нур. Тя му обяснява какво се е случило и че Иджлял е искал да убие жена му. Нур му отговаря, че искрено се надява да не е права.

Иджлял се притеснява от реакцията на Ийт. Дори е изненадана, че Ийт нищо не прави. В това време Газанфер ѝ звъни. Айтюл изключва телефона.

Ийт отива в агенцията и вика Нур. Тя му противоречи, но все пак отива при него. Двамата отиват в имението. Фърат разбира, че Нур знае кой е поръчал убийството ѝ. Фърат звъни на Иджлял, но телефонът ѝ е изключил.

Джахит обещава на Елмаз, че ще се справи с украинците.

Керем пробва нова гама аромати за козметиката си, но бърза за вечерята. Хазал му казва, че е проучила манекенката. Керем не се страхува, че ще работи за първи път с това момиче.

Нур казва на Айтюл, че Иджлял е поръчала взрива на яхтата. Айтюл отрича. Поръчва Иджлял да дойде. После разпитва дъщеря си какво е направила с яхтата. Иджлял казва на Ийт, че тайно е говорила по телефона, за да го изненада и му е купила нова яхта. После му се извинява, че е похарчила много пари.

Айтюл продължава да хули Нур пред Ийт. Ийт е разочарован от момичето и вярва на Иджлял. Нур се чувства зле. 

Газанфер пуска съобщения на Иджлял за парите. Фърат я пита защо след като е закопала Нур е притеснена. Иджлял му дава телефона и той разбира за изнудването. Фърат ѝ обещава, че ще се справят. 

Хазал е разплакана. Прави се на болна и отказва да вечерят заедно. После звъни на медиите, за да им съобщи новина.

Нур също отива на вечерята сама. Фърат закъснява заради Иджлял. Керем е там.

Фърат и Иджлял отиват да решат проблема с Газанфер. Той насочва пистолет към Иджлял. Тя го заплашва, че всеки момент Ийт ще се появи. Фърат обезоръжава гангстера. Двамата се сбиват. 

Ийт праща съобщение на Нур. Вика я да разговарят. Тя му отказва под предлог, че не си е вкъщи. Ийт ѝ звъни, но тя му затваря.

Газанфер удря Фърат с един камък. После взима пистолета, за да го застреля, но получава куршум. Иджлял стреля и убива Газанфер. Всички в имението чуват изстрела. Ийт взима пистолета и отива да провери какво става. Вижда, че Иджлял е убила Газанфер. Ийт осъзнава ситуацията.

Нур и Керем се забавляват на вечерята. Тя му се извинява, за своята неопитност. Той иска да я опознае и я моли да разкаже за себе си.

Фърат обяснява, че сам е забелязал гангстера. Разпитал го е. Казва, че Газанфер го е нападнал. Ударил го е с камък и Фърат е стрелял. 

Полицаите приемат показанията на Фърат. Ийт се ядосва.

Айтюл благодари на Фърат, че е поел вината на дъщеря ѝ върху себе си.

Нур разказва живота си пред Керем. Той споменава, че тя е работила като бавачка у Ийт Козан.

Фърат се обажда на Санджактар, че няма да ходи на вечерята. Ийт чува разговора и му казва, че този човек, с който е говорил, ще му съсипе името, след като прочете утре вестниците. После пита братовчед си дали има нещо, което е скрил пред полицията, но го засяга.

Иджлял също е потресена от случая. Отива при майка си. Айтюл я успокоява.

Ийт продължава да настоява. Фърат казва, че онзи човек е поел отговорност и за взрива. Ийт се извинява на братовчед си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!