loading...

вторник, 7 ноември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур губи бебето след като пада от дървото с Мерт, а Айтюл отравя по грешка Иджлял (8-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (8-и ноември) в следващия епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Нур чака за контролен преглед и разговаря с друга бременна жена. Лекарката я пита дали бащата на детето няма да дойде.

Ийт се занимава с Мерт. Иджлял казва, че е пуснала Нур на пазар. После разпитва Ийт за Джахит.

Слугинята казва на Иджлял, че Нур е била вечерта с Фърат. Дъщерята на Айтюл се чуди дали Фърат не е баща на детето.

Прегледът минава добре. Нур се радва, че ще става майка и че бебето е добре.

Айтюл търси някакво лекарство, с което да убие бебето на Нур. Иджлял казва на майка си, че знае кой е бащата на детето. Предполага, че това е Фърат. Айтюл се смее, но после се хваща за тази лъжа и продължава да хули Нур.

Мерт очаква баща си да се върне и да играят заедно.  Нур се прибира. Мерт настоява да пуснат хвърчилото, но бавачката му казва да изчака баща си. Момчето не я слуша.

Айтюл пита Нур къде е била. Тя отговаря, че е ходила на преглед. Айтюл ѝ казва, че иска да си поговорят.

Иджлял също се интересува как е бебето. Нур отговаря, че не иска да говори с нея за нероденото си дете.

Айтюл се готви да причини на Нур спонтанен аборт.

Хвърчилото на малкия се закача на един клон. Момчето се катери по една стълба, за да вземе играчката си.

Нур отказва да изпие млякото, подготвено от Айтюл. Иджлял обаче не знае и го пие.

Бавачката отива да види Мерт. Когато вижда детето качено на дървото, тя се опитва да му помогне да слезе.

Иджлял изпива млякото докрай.

Мерт пада от клона, но Нур го хваща и двамата политат от стълбата към земята. Нур е в безсъзнание. Мерт си признава пред Ийт, че е паднал върху бавачката. Ийт вдига Нур и я откарва в болницата.

Мерт съобщава на баба си, че бавачката е пострадала.

Айтюл се ядосва, че Ийт се е намесил. Отива да каже на дъщеря си, но Иджлял е припаднала на пода. Айтюл започва да се вайка.

Ийт научава, че Нур е загубила бебето. Лекуващата лекарка му съобщава, че жена му е знаела за бременността. Ийт влиза в стаята, но Нур спи. Той я опита защо е скрила от него, че е бременна.

Водят Иджлял в болницата. Фърат пита старата от какво се е натровила дъщеря й. Айтюл му казва, че Иджлял е погълнала лекарства за кръвно.

Изписват Елмаз от болницата. Тя е много депресирана. Хафизе се кани да говори с Джахит. Обвинява го, че е прелъстил Елмаз. Момичето споделя с майка си, че вече е останала без нищо.

Ийт е потресен от новината. Иска да я прегърне здраво. Обещава ѝ да се справят заедно, но е много ядосан. Нур промълвява неговото име. Казва му да не си тръгва.

Айтюл се моли за дъщеря си. Лекарите съобщават, че няма опасност за живота на Иджлял. Ийт случайно вижда в коридора леля си и братовчед си. Фърат му казва, че Иджлял е претърпяла злополука.

Нур търси Ийт. Лекарката я успокоява. После извеждат Нур от стаята ѝ. Фърат я вижда и му става ясно защо братовчед му е в болницата. Нур казва на съпруга си, че бебето им си е отишло. После се обръща към Айтюл, заявявайки, че желанието на старата се е сбъднало.

Фърат разбира, че леля му се е опитала да навреди на Нур, но не е успяла и е пострадала Иджлял. Фърат настоява Айтюл да му разкаже всичко.

Нур обяснява на Ийт, че е искала първо на него да му каже за бременността си. Настоява той да я изслуша. Ийт казва на жена си да се качи в колата и да го изчака. Не пожелава да говори с нея.

Айтюл казва на Фърат, че Ийт и Нур са женени.

Таяр забелязва, че Ийт и Нур се връщат заедно. Господарят го кара да си върши работата и да не се интересува много от Нур.

Ийт моли Нур да не настоява да говорят, защото е много гневен и че ще я нарани. Тя го моли да не мълчат, а той да й помогне да се справи със ситуацията.

Мерт ги вижда и се самообвинява за падането на бавачката. Казва на баща си, че Нур е паднала, за да го спаси. 

Нур се отдава на мъката по изгубеното дете.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

"Любов под наем" започва по bTV


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...