loading...

вторник, 7 ноември 2017 г.

Подготвят филм за живота и трагичната съдба на Моника Спиър


След по-малко от два месеца ще се навършат четири години от убийството на актрисата Моника Спиър.


Кинорежисьорът Джовани Гомес Исеа пожела да почете венецуелката и да направи филм за живота й. Моника Спиър успя да покори сърцата на венецуелците и след това на света от момента, в който участва в конкурса за красота. Симпатичността и фотогеничността й я тласнаха към теленовелите и я превърнаха в една от най-търсените. 

"Перфектната жена", "Диво цвете" и "Забранена страст" са част от успехите й като актриса. Смъртта й, причинена от няколко куршума в колата й, прекъсна кариерата й и втрещи страната, предизвиквайки дебат за насилието във Венецуела, което продължава и до днес. 

Майра Александра Родригес, която съвпадна с Моника на Мис Венецуела, ще изиграе актрисата в лентата. "Не е лесно да поема голямата отговорност да изиграя толкова върховна и истинска жена, защото физически може да се постигне известна прилика с чертите й, но е невъзможно да копираш чистото и страстно сърце, каквото имаше Моника Спиър. Днес искам да поема предизвикателството да бъда жената, която остави цяла страна с голяма тъга от неочакваната й загуба", сподели Майра Александра. 


Филмът ще се казва "Моника, между небето и земята" и ще покаже най-важните моменти в живота й - от триумфа й като Мис Венецуела 2004 до трагичната й смърт през януари 2014.
Моника и бившият й съпруг Томас Бери бяха на обиколка из родината на актрисата, когато на 6 януари 2014, опитвайки се да избегнат кражба, са били застреляни пред очите на дъщеря им Мая. Тя се отървава с рана в крака, от която вече се излекува. 

Днес вече е на 9г.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...