loading...

вторник, 19 декември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял упоява Ийт и преспива с него, Нур ги заварва на сутринта (20-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Назан се оправдава, че е болна. Джахит я вика на вечеря. Той ѝ обяснява, че проблемът е в него и всички знаят това.

Иджлял слага сънотворно във виното. После вдига тост.

Мерт казва, че е сърдит на Нур. Тя му предлага да се сдобрят. Айтюл ги наблюдава.

На Ийт му се приспива от виното. Иджлял шофира към имението. Нур ги вижда да се прибират и забелязва, че Ийт е пиян.

На сутринта Ийт се събужда в леглото на Иджлял. Мерт отива  в тяхната стая, за да ги събуди. Ийт е шокиран, виждайки Иджлял до него. Нур и Мерт влизат в стаята и забелязват как дрехите на двамата са разхвърляни. Иджлял иска тя да среше сина си. Нур е шокирана. Овладява се и излиза от стаята.

Ийт се упреква. че се е поддал на емоцията, но не може да си спомни какво се е случило. Иджлял му казва, че през нощта е станал неин.

Нур изпраща Мерт на училище. Иджлял я атакува, че не може да стане майка, защото няма мъж до себе си.

Джахит влиза в стаята, за да търси брат си. Открива го да лежи на леглото.

Айтюл се интересува какво е станало през нощта. Дъщеря й съобщава, че с Ийт са били истински съпрузи.

Ийт се ядосва, че е изневерил на жена си. Фърат чува изблиците на братовчед си. Айтюл му казва, че Иджлял отново ще бъде с мъжа си. Фърат отговаря, че тя се радва на нещастието на племенника си.

Ийт е ядосан на себе си. Отива при Нур.

Нур се държи нормално с него. Ийт е гузен. Тя му казва, че всичко ѝ е минало. Нур му разказва какво се е случило. Тя му казва, че се е получило така, когато ги е видяла с Иджлял, но после всичко ѝ е минало, защото вярва в тяхната любов.

Ийт се ядосва и си тръгва с колата.

Нур разказва на Джахит, че Ийт е много странен. Настоява да говори с Елмаз. Опитва се да го убеди да направят тест. Джахит я отрязва категорично.

Назан вдига скандал на Нур. Момичето я пита от какво се страхува. Иджлял става свидетел на разговора. Вика Назан да си поговорят.

Ийт си спомня думите на жена си, че тя вярва в тяхната любов.

Иджлял казва на Назан, че Елмаз иска да направи тест за бащинство. Предупреждава снаха си, че Елмаз е готова да раздуха нещата по медиите.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2017 И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...