loading...

вторник, 19 декември 2017 г.

Утре в "Черна любов": Нихан разбира за Зейнеп и Емир, а Кемал научава, че Тарък работи за Емир (20-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и декември) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан се скарва сериозно с Емир. Заплашва го да го унищожи. Докато Емир е в банята, Зейнеп му звъни. Нихан влиза в стаята и вдига. Разбира, че сестрата на Емир има вземане-даване със съпруга ѝ. Предупреждава Емир да стои далеч от нея.

Кемал иска от Галип да изхвърли Емир от общия им бизнес. Той нахлува в компанията и иска да се върне на работа. Кемал вижда Тарък с Бану и разбира за кого работи брат му.

Нихан вижда Емир и Зейнеп заедно. Двамата си казват, че много се обичат. Йондер предупреждава Кемал да мълчи пред Нихан за мъжа й. Хакъ е готов да даде на Асу и довереника си фирмата.

Емир се връща, но не открива жена си. Заплашва брат й за пореден път. Йондер влиза в стаята и казва направо, че знае истината за майка му. Емир не открива жена си при мъжа, когото обича. В същото време Кемал я намира в кафе, където са ходили заедно преди. Двамата водят поредния тежък разговор, който не води до истината.

Емир посреща жена си и насила я въвежда в имението. Нихан е по-силна  и казва на мъжа си, че ако не остави Зейнеп на мира, ще го напусне завинаги.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...