loading...

четвъртък, 21 декември 2017 г.

Утре в "Сърцето на града": Али и Дерин преспиват заедно (22-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Ийт отива да говори с Дерин. Али го блъска в стената. Предупреждава го да не се доближава до нея. Али хваща Дерин за ръката пред Ийт. Аслъ също ги вижда през прозореца. 

Дерин се прибира, а Аслъ ѝ чете конско, защото по всякакъв начин се опитва да убеди, че бракът им с Али е истински, а те се хващат за ръце пред Ийт. 

Али влиза в стаята на Шахин и намира стари снимки. През това време Рауф го прекъсва.

Вечерта Али и Дерин се усамотяват и напиват. След това двамата се качва на ринга и Али ѝ показва техники от бокса. Накрая Али целува Дерин и преспиват заедно. Аслъ звъни на Дерин, а тя се шегува, че мъжът ѝ ѝ изневерил. Аслъ се разстройва.

Помещението на Шахин е нападнато и Али започва да се защитава с една бухалка. Дерин крещи за помощ. Мъжете се опитват да запалят мястото, но хора се притичват на помощ и рекетьорите бягат. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...