loading...

четвъртък, 21 декември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял казва на Нур и Ийт, че знае за техния брак. Джахит хваща Назан при Елмаз и иска да си направи отново тест (22-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ийт се прибира вкъщи. Нур го посреща. Пита го защо бяга от нея.

Назан споделя с Иджлял, че уплашила от свекърва си и е платила на лекаря да даде фалшив тест. Иджлял предлага на Назан да плати за мълчанието на Елмаз или да я доведе в имението.

Иджлял отива на прозореца и вижда, че двамата съпрузи разговарят.

Нур хваща Ийт за ръката и му казва, че двамата са напрегнати и това се отразява на връзката им. Добавя, че за него ще се бори до края на живота си, но е уморена.. Казва му колко много го обича. Ийт я прегръща, отговаряйки, че ако я загуби ще умре.

Иджлял и Фърат наблюдават тази сцена.

Ийт звъни на лекаря, за да попита дали Иджлял ще понесе новината за развода.

Иджлял оставя бележка на Ийт, че днес няма да могат да се видят.

Фърат и Иджлял ще напускат страната, за да си направят ин витро бебе. Фърат се разколебава. Той още не може да приеме, че неговото дете няма да му вика татко. Моли Иджлял да не подценява любовта му и да не се подиграва с чувства, които изпитва към нея.

Хафизе проклина Джахит и Назан. Елмаз праща съобщение на Джахит, че ще се срещне с Назан в хотела, а той може да разбере кой лъже.

Ийт казва на Айтюл, че Иджлял е излязла рано. Старата не дава думата на Ийт. Той обаче съобщава, че дъщеря ѝ е оздравяла и вече е дошъл моментът да научи истината. Айтюл го умолява да не го прави. Започва да го упреква, че е зарязал законната си съпруга. Ийт я отрязва. Айтюл се отчайва. Ийт се опитва да обясни нормално на леля си, че винаги ще помага на Иджлял и на сина си.

Нур изчаква Ийт да тръгне на работа. Пресреща го и го пита дали всичко ще свърши. Той я уверява, че наистина всичко ще свърши. Когато Ийт тръгва Айтюл вдига скандал на Нур. Обвинява я, че ще съсипе живота на всички. После Айтюл инсценира инфаркт. Нур се опитва да я успокои. Мерт излиза за училище и вижда тази сцена. После той бяга от Нур. Прислугата се намесва. Мерт съжалява баба си, че плаче. Таяр и Хафизе отвеждат Айтюл, а Нур се притеснява за старата.

Нур търси Ийт по телефона, но той не отговаря. Тя му оставя съобщение, че я страх за Мерт.

Психиатърът съветва Ийт да говори с Иджлял за развода, когато тя е заета с работа.

Гинекологът не дава гаранция, че процедурата ин витро ще е успешна. Иджлял настоява да се направи и невъзможното, за да има успех още от първия път.

Назан отива при Елмаз. Предлага ѝ пари и бижутата, за да си мълчи. Джахит подслушва зад нарочно оставената отворена врата на стаята. Не издържа и се намесва. После заплашва Елмаз. Жената задава неудобен въпрос на Джахит. Той забира жена си. После иска обяснение от нея защо предлага пари на Елмаз. След което съобщава на жена си, че ще направи тест за бащинство. Назан се досеща, че Иджлял е съобщила на Елмаз за срещата им.

Айтюл продължава да се преструва на болна. Търси си телефона, за да говори с Иджлял. После се обръща към прислугата и ги гони. Иджлял не отговаря на обаждането на майка си.

Лекарвят ги вика Иджлял и Фърат на контролен преглед след три седмици.

Ийт съобщава на Нур, че е говорил с психолжката и че те ще постъпят правилно в най-подходящия момент. Иджлял се връща. Ийт я пита дали е намерила камъните. Айтюл също се присъединява към тях. Назан излиза и казва, че Иджлял знае много добре какво казва. Настоява да каже, че знае за връзката им, че Ийт и Нур са любовници. Ийт е шокиран, защото Иджлял съобщава, че знае всичко. Айтюл е изненадана. Иджлял потвърждава, че знае, че Нур и Ийт са женени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...