loading...

четвъртък, 21 декември 2017 г.

Утре в "Черна любов": Нихан спасява любимия си, а Кемал започва собствено разследване, за да открие нападателите (22-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и декември) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан размисля върху думите на Кемал и се връща на хълма. Там вижда своя любим припаднал в безпомощно състояние. Разбира, че Кемал е ранен с нож и изпада в паника, мислейки го за мъртъв. Той идва в съзнание. Нихан му помага да стане. Качва го в колата си и го кара на лекар.

Докато пътуват към болницата, Нихан се обажда на Лейля. Лекарите казват, че Кемал е добре, но е загубил много кръв.

Туфан докладва на Емир, че работата е свършена.

Кемал идва в съзнание, докато Нихан му държи ръката. Казва на момичето да си върви. Благодари й за помощта, но я отпраща. Нихан се сбогува с Лейля и си тръгва.

Емир посещава Кемал в болницата. Пожелава му скорошно оздравяване. Емир най-нагло пита кой е причинил това на ранения. Казва му, че следващият път няма кой да го защити. Лейля се намесва. Емир се запознава с нея. После жената тактично отпраща Емир.

Нихан гледа флашките ужасена. Придобива по-ясна представа за случилото се в нощта на убийството, извършено от Озан.

Кемал казва на полицията, че е нападнат с цел грабеж.

Докато Нихан гледа видеата, Емир отива при нея в ателието. Тя скрива флашките. Емир се съмнява в жена си. Започва да я разпитва какво прави толкова късно през нощта. Настоява двамата да поговорят. Нихан му заявява, че не може да го понася заради случилото се на майка му. Емир се оправдава.

Зейнеп се среща с Озан. Той я пита защо не може да го гледа. Докато двамата говорят пристига Салих. Със Зейнеп отново се скарват.

Нихан казва на баща си, че Кемал е бил нападнат по поръчка на Емир. После иска съвет какво да прави с флашките. Йондер отговаря, че трябва да се отърве от тях.

Йондер среща Лейля. Благодари й, че нищо не е разказала на Нихан. Емир се прибира и вижда двамата възрастни да разговарят на улицата. Веднага разпорежда на Туфан да проучи Лейля.

Изписват Кемал от болницата. Нихан пита Лейля. Тя потвърждава.

Тарък излиза и се радва на чека, който е получил. Пише съобщение на Емир с настояване да се видят.

Нихан използва момента, че Кемал е сам в дома си и му отива на гости по съседски. Носи му супа, приготвена от нея самата. Казва на Кемал, че е изгледала флашките. Кемал отговаря, че вече не го интересува. Дори отказва супата. После предупреждава Нихан да върне флашките на мястото им, защото не иска да се забърква в неприятности заради нея. Нихан се натъжава заради гордостта му и си тръгва. По пътя вижда, че пристига Асу.

Кемал посреща гостенката си. Асу му помага да смени превръзката. Нихан ги наблюдава през прозореца.

Галип се ядосва на сина си за кражбата. Обвинява Емир, че той я извършил. Емир започва да предполага кой може да го е сторил. Съмнява се във всеки, но подозренията и на двамата падат върху Кемал Сойдере.

Кемал отива в участъка, за да разбере кой му е сторил това. Казва на Асу, че ще се разправи жестоко с поръчителя на нападението. Звъни на Салих, но младежът е пиян и спи.

Туфан докладва на Емир какво знае за Лейля.

Зейнеп звъни на Емир, той ѝ затваря. Праща му съобщение с настояване да се видят.

Кемал се опитва да разпознае нападателите в полицията. Разглежда албумите и разпознава един от нападателите, но не споменава това на комисаря.

Нихан излива болката си, причинена от ревността си към Асу, пред Ясемин...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2017 И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА!   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...