loading...

вторник, 5 декември 2017 г.

Габриел Сото призна, че е изневерявал на Джералдин Басан


Актьорът увери, че минава през труден момент.


В интервю за мексиканско предаване Габриел Сото говори открито за раздялата си с Джералдин Басан и призна, че в миналото е допускал грешки, но краят на връзката му с майката на дъщерите му не се дължи на трети човек. "Джералдин е велика жена, майка, понасяла е много неща... влезнах в тази връзка доста незрял, допуснах много грешки, признавам публично, изневери, грешки. Въпреки това, винаги съм бил добър мъж, мисля, че съм бил най-добрият баща, дъщерите ми са най-ценното, което имам, но имаше грешки, които се натрупваха и с всички тези слухове и клюки, започнали от корицата със снимките на плажа, връзката ни започна да се усложнява, да става трудна, а когато в една връзка няма доверие, няма други неща, е доста трудно и вреди на всички", сподели Сото.

Габриел отрече категорично, че е имал нещо с Марджори де Соуса и дори е готов да се подложи на ДНК тест, за да потвърди, че не е баща на Матиас. "Хулиан Хил през цялото време е вярвал, че Матиас е негов син". Мексиканският актьор каза ясно, че раздялата с Басан е продукт на семейни проблеми. "Причината е, че имахме доста проблеми, много сложни неща, опитахме се да ги разрешим, но заради психичното здраве на всичко решихме сложим край".

Грозникът от "Приятелки и съпернички" отрече съобщенията, за които твърдят, че Джералдин е изпращала на Марджори с молба да направи тест за бащинство и да се изясни всичко. Сото каза, че са фалшиви, тъй като бившата му жена никога не се обръща към него с Габо, както е написано в тези съобщения.


Накрая, относно слуховете, че Ирина Баева е виновната за раздялата му с Джералдин Басан, Габриел Сото каза, че тя няма нищо общо и не е имало трети човек. "Мисля, че се опитват да намерят виновни, Ирина не е, няма трети човек".

Самата Джералдин Басан, попитана пак за евентуална връзка между тях, отговори: "Това ги питайте тях". Ирина Баева, която в последните дни получи доста критики и обиди по свой адрес именно защото я смятат за причината за развода, не каза нищо директно, а само ретуитна една своя почитателка, с която показа колко малко я интересува какво мислят останалите по този въпрос. Във въпросния туит се казва: "Тези хора не заслужават да им се отговаря, защото са тесногръди. Не си струва да говориш с хора, които не мислят и не използват мозъка си".

Както Джералдин, така и Габриел благодарят на феновете си за интереса и молят за уважение към личния им живот. "Връзката е за двама. Никой не е Бог, за да съди".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...