loading...

вторник, 5 декември 2017 г.

Утре в "Италианската булка": Джана и Гаел се женят; Роксана взема съдбовно решение! (06-и декември)


Прочетете какво ще се случи в епизод 170 (06-и декември) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Гаел се страхува, че времето на Джана изтича и няма да може да изпълни мечтата ѝ да се оженят. За изненада на всички, той решава да ѝ предложи брак и да се съберат пред Бог в параклиса на болницата.

На обикновена, но много романтична церемония, двамата се заклеват във вечна любов в присъствието на близки и родини.

Роксана се изправя пред трудното решение дали да даде детето си за осиновяване или да го отгледа с Бенито и да създадат семейството, за което толкова мечтае. Какво ли решение ще вземе?!

С голям гняв и без нещо, което може да направи, Освалдо съобщава на Елоиса, че А Корп е фалирала и всички усилия да спасят семейната компания са били напразни.

Педро не издържа да гледа страданията на голямата си любов и взема рисковано решение да се самоубие, за да предложи своето сърце на Джана.

Притеснена от странното поведение на сина си, Пилар разговаря с Фиорела, за да разбере какво се крие зад изненадващото сбогуване на Педро.

Докато размишлява за своята бременност, Роксана си спомня голямата любов, която е получила от Хоакина и взема съдбовното решение да задържи детето – тя вярва, че ще бъде по-добра майка за детето си.

Елоиса присъства на представянето на Соня, която е доста изнервена, докато чака съпруга си, за да започне музикалното представление. Но се случва ужасна катастрофа, когато колата на Освалдо и Гаел се блъска. В резултат на това и двамата са тежко ранени.

Джана е подложена на операция. Пулсът ѝ започва да отслабва – колко време ще издържи сърцето ѝ преди да спре завинаги?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...