loading...

понеделник, 4 декември 2017 г.

"Сълзите на Дженет" - нов турски сериал закупен от bTV


bTV е закупила нов турски сериал.

"Сълзите на Дженет (Cennet'in Gözyaşları), който стартира през септември 2017-а година в Турция по ATV, е откупен от най-гледаната медия в България bTV. Това съобщават от дистрибуторската компания Echo Rights, която държи правата за разпространение по света. 

Освен от bTV в България, "Сълзите на Дженет" с Алма Ада и Берк Атан ("Дъщерите на Гюнеш") ще се излъчи и в Румъния (Happy Channel), Литва и Латвия (SIA), Косово (Koha TV) и Грузия (Rustavi 2). В момента се водят преговори и с още няколко страни от Европа, Латинска Америка и Азия. 

Сериалът разказва за историята на млада жена, която опитва да се сближи с майка си след години отчуждение. 

Хандан Йозкубат, който е представител на Echo Rights, казва: "Сълзите на Дженет" е емоционална история, която наистина прикова вниманието на купувачите по цял свят. Показва ни класическите белези на една турска драма - емоционална семейна трагедия, красива романтика и брилянтен актьорски състав". 

9 коментара:

 1. Да бе, то пишеше, че са купили и "Черна любов" и го чакахме есента от 20:00ч., а го пуснаха по Диема Фемили. Но от друга страна няма да се учудя, БТВ само непопулярни сериали взеха да пускат. "Сега е завинаги" ми е супер скучен, а актьорите са ми ужасно дървени. Сюжета - глупав. Да бяха пуснали "Любов под наем" в праймтайм - нямаше да сгрешат изобщо! Толкова хубав сериал, но уви, пак показаха, че не мислят като правят нещо..

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ние никога не сме писали, че "Черна любов" е закупен от bTV и че ще се излъчва от 20:00 часа. По съчиненията на един друг блог се подведоха всички. ;)

   Изтриване
  2. Освен това може наистина да е бил закупен, но да са се отказали от него, и така ДФ да са решили да ги изпреварят

   Изтриване
 2. Поздравления и ви много , много благодаря.Ето това се казва избор !!!❤❤❤

  ОтговорИзтриване
 3. Харесайте страницата на сериала - https://www.facebook.com/%D0%A1%D1%8A%D0%BB%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%94%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82-Cennetin-G%C3%B6zya%C5%9Flar%C4%B1-158066651611863/?modal=admin_todo_tour

  ОтговорИзтриване
 4. В него участва баба Джеврие от Листопад, нали?

  ОтговорИзтриване
 5. Кога БТВ ще пусне втори сезон на Кьосем??? Купува нови сериали, а не завършва докрай закупените...

  ОтговорИзтриване
 6. "Любов под наем" е невероятен сериал, много приятен за гледане, перфектна двойка са Елчин Сангу и Баръш Ардуч, просто съм влюбена в този сериал и тази екранна двойка, гледам го с удоволствие. "Сега и завинаги" е блудкаш, "Черна обич" не ми харесва. Не искам да гледам сериали за отмъщение , унижение и побоища. Не знам кой определя сериалите за праймтайма, но "Любов под наем" е най доброто по бТВ, а "Стая 309" по нова телевизия. Питам се кое е хитовото на "Черна обич" и за какво е наградата"Емми" нищо особено. Неслихан Атагюл изглежда много по добре в другите сериали.

  ОтговорИзтриване
 7. Много се радвам че Бтв са закупили сериала аз в момента го следя в ютуб на руски но ще съм по-щастлива ако го гледам и с бг превод

  ОтговорИзтриване

loading...