loading...

сряда, 3 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир праща интимните си снимки със Зейнеп на Кемал, а Кемал разговаря с Озан, за да разбере защо се е оженил за Зейнеп (04-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

На сутринта младото семейство слиза на закуска. Зейнеп се отнася зле с прислужницата. Нихна ѝ прави забележка.

Пристига пратка за Кемал, изпратена от Туфан. Получава я Асу. Вижда снимките от любовните срещи на Зейнеп и Емир.

Зейнеп говори с приятелката си в новия си дом. Сема ѝ казва, че Салих е много нещастен. Вилдан слиза при младите и се опитва да се държи като свекърва. После се оплаква на дъщеря си, колко е невъзпитана снаха ѝ. Казва на Нихан, че на всяка цена ще изгони това момиче от къщата.

Нихан пита Зейнеп дали причината за сватбата ѝ с Озан е Емир. Момичето се оправдава, като казва, че много обича съпруга си.

Асу вика спешно Зейнеп на входа на къщата. Когато младата невеста излиза, Асу хвърля снимките в краката ѝ. После я пита каква игра играе. Казва на Зейнеп, че снимките рано или късно ще стигнат до Кемал и че това не е начинът да си отмъсти на Емир.

Галип също не е доволен от сватбата на Озан. Съобщава това на Йондер. Двамата са на среща с пострадалите хора от инцидента в селото. По-късно пристигат Емир, придружен от Тарък, и Кемал. Емир се опитва да разбере дали съперникът му е получил снимките. Кемал е привидно спокоен.

Зейнеп и Озан дават интервю пред журналистите, в което обясняват колко са щастливи от сватбата си. Вилдан влиза в стаята и отново е шокирана от поведението на новата си снаха. Зейнеп я вика да се снимат за пресата, но Вилдан отказва. После моли журналистката да не пуска репортажа.

Емир веднага се обажда на Туфан, за да разбере дали снимките са изпратени и получени. Асу му казва, че тя е получила пратката и че няма да допусне и косъм да падне от главата на Кемал.

Кемал се обажда на Озан и го вика да поговорят.

Бану заявява на Тарък, че сега е неин ред да се грижи за него.

Кемал пита Озан защо са се оженили тайно. После му казва, че трябва да се грижи за жена си, защото му няма доверие. Озан е категоричен, че никой няма да ги раздели със Зейнеп и потвърждава силна си любов към нея.

Нихан звъни на Кемал, но той не ѝ вдига. Тя се обажда на Зехир и разбира, че Кемал пътува към мястото, където ще бъдат получени паспортите...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2017 И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА!   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...