loading...

сряда, 3 януари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур завежда дело за развод и катастрофира (4-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (4-и януари) в следващия епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Нур заявява на Ийт, че го мрази от дъното на душата си и че вече се отвращава от него. Хуква навън, качва се на колата си и потегля. Ийт я следва.

Керем отново отива в къщата на Нур. Забелязва, че е отворено и влиза вътре. Виждайки разрухата, той търси Нур. Звъни й по телефона, но тя не вдига.

Нур заявява на Ийт, че ако продължи да я следи ще катастрофира. Ийт спира.

Иджлял отива при Фърат в агенцията. Казва му, че вече си е отмъстила. Фърат се радва, че ще има дете, но Иджлял му казва, че това не е неговото дете, а на Ийт. Иджлял му припомня, че с него е изиграла ролята на живота си. Тя все още има надежда, че Ийт ще се върне при нея и двамата ще заживеят щастливо.

Ийт поръчва да открият къде е колата на Нур. Тя шофира ядосана от целия този скандал.

Фърат е шокиран, че няма да може да прегърне детето си.

Джахит и Елмаз се срещат в един ресторант. Тя му казва, че когато той научи истината ще съжалява за всичко. Джахит ѝ заявява, че ще направят теста при неговите условия. Елмаз се съгласява.

Джахит се обажда на лекаря, при който са ходили преди време и той е дал грешния тест. Лекарят се обажда на Назан. Казва ѝ, че е свършено с кариерата му.  Назан го успокоява, че двамата трябва да си пазят гърбовете и заключението на теста трябва да е същото. Обещава да му плати.

Айтюл разбира, че Иджлял е бременна.

Ийт достига мястото откъдето идва сигналът от джипиеса на колата на Нур. Тя шофира все така ядосана, припомняйки си интимни сцени от срещите на мъжа ѝ с Иджлял. Разсеяна от тези мисли, Нур катастрофира.

Иджлял се чуди на майка си, защо не се радва на новината. Айтюл казва, че знае, че Иджлял е преспала Ийт с лекарства. Дъщеря ѝ отговаря, че бебето е в резултат на онази нощ.

Ийт пристига на мястото на катастрофата. Нур е откарана в болницата. Ийт разбира къде е жена му и отива там. Пита за Нур. Тя му чува гласа и избягва от болницата. Хваща такси. Ийт я последва, но вече е късно.

Ийт е отчаян. Самосъжалява се за грешката, която е направил. Вечерта Нур се прибира в тяхната къща. Той я чака. Тя го пита защо е докоснал друга жена освен нея.

Иджлял се надява Ийт да се върне, но Фърат отива при нея.

Ийт разказва на Нур, че нищо не си спомня от онази нощ, не е бил на себе си и няма отговор. Моли Нур да му прости. Тя му отговаря, че той е убил връзката им. Нур започва да си събира багажа. Ийт я моли тя да остане, а да си тръгне той. Тя обаче напуска къщата.

Иджлял вдига скандал на Фърат. Той й казва, че иска да знае какво чувства. Иджлял отговаря, че не й пука за неговите чувства.  Айтюл е чула разговора им, но се прави на разсеяна. Иджлял гони майка си от спалнята. Започва да обмисля как да спре Фърат. 

Нур отива при братовчедка си. Елмаз е изненадана. Нур се разплаква и заявява, че всичко е свършило.

Ийт отива да търси Нур при семейството ѝ. Старците са изненадани.

Айтюл и Иджлял коментират колко пари трябва да платят на Нур за развода. Ийт ги чува. Прави забележка на Айтюл. Тя поздравява Ийт като бъдещ татко. Иджлял провокира бившия си съпруг. Той не вярва, че бившата му жена е бременна. Заявява ѝ, че ако наистина е бременна ще си поеме отговорността. Казва на Иджлял, че утре в 10 ще се видят в болницата. Иджлял отново го провокира, че бебето ще отрасне без баща.

Елмаз се обажда на майка си и ѝ казва, че Нур е при нея.

Ийт споделя с брат си какво се е случило с брака му. Джахит казва, че единствената утеха е, че брат му ще става баща. Ийт продължава да се самосъжалява.

Хафизе казва на Ийт къде е Нур. Иджлял наблюдава разговора между двамата.

На сутринта Ийт отива при Нур. Тя го гони. Заявява, че никога няма да му прости. Ийт отново й казва, че много е виновен, но и много я обича. Ийт заявява пред Нур, че никога няма да се откаже от нея и ако има в нейното сърце капчица надежда, тя да не се лишава от нея.

Иджлял отива в пристройката и се прави, че й е прилошало. Казва на Хафизе, че е много притеснена, че детето й ще расте без баща. Иджлял моли Хафизе да говори с Нур, за да пусне Ийт.

Нур се колебае дали да отиде при адвокат и да се разведе. Хафизе и се обажда и ѝ казва да не стори зло на бебето, като го остави да расте само без баща.

Джахит идва в клиниката. Елмаз го чака, за да направят теста за бащинство.

Назан продължава да досажда на доктора. Той се страхува и е алчен за пари.

Керем се обажда на Иджлял. Тя му казва къде е отседнала Нур.

Нур казва на адвоката, че иска колкото може по-скоро разводът да приключи. Тя няма никакви претенции към Ийт.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2017 И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...