loading...

сряда, 3 януари 2018 г.

Утре в "Сърцето на града": Дерин е отвлечена, а Али катастрофира в опит да я спаси (4-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Дерин отива да се срещне Али. Спира с колата и двама мъже я изкарват насила. Али вижда, че се опитва да я натикат в друга кола. Слиза от автобуса, пали колата на Дерин и тръгва след похитителите и любимата си. Става ясно, че хората, на които Ийт дължи пари, са отвлекли Дерин. 

Главорезите виждат, че Али ги следи и започват да стрелят. Али се опитва да ги спре, но излиза от пътя и се забива в едно дърво. Вижда мотор и се качва на него. 

Ийт се обажда на Текин и му казва, че Дерин не е дошла. Белгин подозира, че е избягала с Али и звъни на човека, подпалил къщата на Шахин.  

Моторът, който Али кара, отказва. Свалят Дерин от колата и я завързват в една къща. 

Али спира една кола и моли за превод. Спира на мястото, където държат Дерин и дебне мутрите. 

Белгин звъни на Аслъ и я пита за Дерин. Аслъ не знае къде е. Белгин я обвинява заради Али и че тя е причината за оставането му в Истанбул. Аслъ ѝ отвръща, че не тя, а те са причината за всички пожари, побоища и злополуки, станали напоследък. Казва на Белгин да изпрати да убият и нея. Ебру слуша разговора им. 

Текин отива да пита Шахин къде са Али и Дерин. Аслъ се появява и казва на Текин да ги остави намира. Текин се заканва, че и тя ще си плати. 

Обаждат се на Текин и го известяват, че колата на Дерин е катастрофирала. Аслъ чува и веднага тръгва. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...