loading...

неделя, 7 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Лейля губи къщата си на търг (08-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Вилдан е против Озан и Зейнеп да си имат деца. Тя все още се държи лошо със снаха си. Нихан дава съвет да не насилват нещата. Йондер се скарва със жена си за лошото ѝ държание. Настоява да бъде по-търпелива и добронамерена към снахата. Емир се прибира и веднага започва да се обяснява на Нихан. Зейнеп отива да донесе вода на съпруга си, но се среща с Емир в коридора. Той засича колко време ще мине докато сестрата на Кемал дотърчи при него.

Лейля се обажда на Кемал, казвайки му за търга. Той иска да присъства на продажбата. Галип също се уговаря с Вилдан.

Кемал отива в къщата на Нихан, за да се види със сестра си. Нихан го посреща. Прислужницата веднага докладва на Емир. Кемал пожелава бързо оздравяване на Озан. Зейнеп пита брат си дали е говорил с родителите им, за да ѝ простят.

Кемал обяснява на Озан колко много са обидени родителите му на Зейнеп заради тайната женитба. После предупреждава Озан да бъде внимателен, защото Зейнеп няма да може да понесе държанието на Вилдан. Кемал предлага на младоженците да се преместят и да живеят удобно.

Нихан купува дрехи на Зейнеп. В това време Кемал излиза от стаята и казва на Зейнеп, че винаги ще ѝ помага. Нихан иска спешно да поговори с любимия си.

Туфан изпраща Тарък на нова задача.

Нихан кани Кемал в стаята си. Той я пита за какво са си говорили с Емир в имението. Тя отговаря, че всичко е било за тяхната безопасност. Кемал настоява да научи подробно за разговора.

Озан пита любимата си дали иска да се преместят в отделна къща. Зейнеп не е много въодушевена от идеята, но накрая се съгласява.

Кемал споделя с Нихан, че Емир ги подозира и започва да поставя уловки. После казва, че ще спасят Карен и съпруга ѝ.

Емир отива при заложниците. Зехир го проследява и открива мястото, където е Карен. Съобщава всичко на Кемал.

Емир убеждава Карен да изпълнява нарежданията му и съпругът ѝ ще оцелее. След което се обажда на Туфан и му казва, че го подозира в предателство.

Лейля отива на търга. Нихан иска да я придружи. Жената отказва. Кемал се обажда на приятелката си, като и съобщава, че няма да отиде на търга, защото има други ангажименти.

Зейнеп спира Вилдан и я пита какво трябва да направи, ако Озан изпадне в криза. Съобщава на свекърва си, че се готвят да живеят отделно. Вилдан е категорично против това да стане. Зейнеп я уверява, че Озан ще направи така, както тя каже.

Кемал влиза във вилата, където държат Карен. Открива момичето. Развързва я. В това време един от пазачите насочва пистолет в гърба на Кемал. Той го обезоръжава, но друг охранител също насочва оръжие срещу него. Той също е обезоръжен и Кемал и Карен избягват от вилата. Качват се в колата и Зехир тръгва. Карен обещава на Кемал да разкаже всичко, ако мъжът ѝ бъде спасен.

Тарък се обучава да стреля с пистолет. Емир го наблюдава, Обещава му, че скоро ще стане "дясната ръка" на шефа, ако изпълни задачата си.

Зейнеп иска да се сдобри с родителите си. Хюсеин също тайно се надява дъщеря му да поиска прошка. Зейнеп се обажда на баща си, но не смее да говори.

Нихан и Лейля попадат в задръстване. Двете се притесняват, че ще закъснеят за търга. Освен това една кола блъска нейната. Става разправия. Единият от хората, чиято кола е ударена, се обажда на Галип. Той настоява Лейля още малко да бъде задържана.

Галип уведомява Вилдан, че къщата ще бъде нейна. Лейля не може да стигне до съда. Лейля и Нихан избягват от местопроизшествието и хващат такси. 

Вилдан печели търга и купува къщата на Лейля за 20 милона.

Зехир и Кемал отиват да търсят съпруга на Карен и я оставят сама на новото място. Карен се заклева, че ако доведат мъжа ѝ ще разкаже всичко.

Когато Нихан и Лейля пристигат, къщата вече е продадена. Вилдан дава една седмица на сестра си да се изнесе от имота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...