loading...

понеделник, 8 януари 2018 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Вътрешен човек" с Чаатай Улусой - скоро по bTV


Теленовелас Новини се сдоби с ексклузивна информация!

bTV подготвя дублажа на най-новия турски хит "Вътрешен човек/Вътре" (İçerde) с Чаатай Улусой ("Огледален свят", "Кварталът на богатите"), Арас Булут ("Времето лети"), Бенсу Сорал, Четин Текиндор ("Гордата Аси", "Момичето, което обичах") и други. 

Продукцията ще се завърти у нас още тази година в национален ефир, като по последна информация ще върви с името "Вътрешен човек".

Освен "Вътрешен човек", bTV подготвя за излъчване и "Дръзки и красиви" с Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн, който също ще се ротира в най-гледаното време. 

Историята на "Вътрешен човек":
Сарп Йълмаз става първи по успех във випуска. В академията също учи и брат му Мерт, който преди години бива отвлечен. След въпросното отвличане Мерт продава носни кърпи на улицата. Успява да се спаси от тази съдба и постъпва в академията благодарение на Мелек, която нахлува в живота му. Завършва академията втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира. Майката на Сарп - Фюсюн живее в беден квартал и работи в гостилница, която е нарекла на малкия си син Умут, който е отвлечен и за който не спира да страда. Опитва се да забрави мъката си като осиновява момиче на име Ейлем, което на 12 години губи родителите си при катастрофа. Ейлем винаги е била кротка и никога не е създавала проблеми на Фюсюн. Ейлем и Сарп израстват заедно и са като истински брат и сестра. Завършва университет и работи като журналистка. Баща им Метин е шофьор на камион. Той бива принуден да поеме вината за убийството на осем човека. Това злодеяние всъщност го е извършил Джелял Думан. Метин бива вкаран в затвора и това преобръща нагоре с краката живота на семейството му. Полицията слага белезниците на ръцете му пред Сарп и Умут, като този спомен ги травмира завинаги. След като Ибрахим влиза в затвора, отвличат Умут. Връзката между братята прекъсва, но въпреки това двамата избират да постъпят в академията и след години без да подозират се намират в едно и също училище.

2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Все още не разбирам защо сменят имената на сериалите, какво толкова ако е с истинското име..

    ОтговорИзтриване

loading...