loading...

понеделник, 8 януари 2018 г.

Утре в "Сърцето на града": Дерин ревнува Али и Аслъ, двете приятелки се скарват, а Аслъ е нападната (9-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Али все по-усилено се готви за турнира по бокс. 

Аслъ разпитва Дерин за миналата нощ с Али. Дерин ѝ казва, че нищо не се е случило. Споделя ѝ още, че Али е приел парите. Аслъ се учудва и я пита как, след като са от пръстена на Ийт. Рауф дочува разговора им. 

Ремонтът по къщата на Шахин продължава. Рауф, Али, Аслъ и Дерин са запретнали ръкави и помагат. 

Али иска с Шахин да се хванат на бас за победата на турнира. Ако Али го спечели, Шахин ще изведе Несрин на вечеря. Шахин се учудва. През това време Несрин получава анонимна бележка с роза. 

Докато боядисват, Али и Аслъ се закачат, а Али я намазва с боя по лицето. Дерин ги наблюдава отстрани и си ги представя като двойка. На Аслъ ѝ става горещо и се съблича по тениска. 

Рауф казва на Али за парите на Дерин. Али се вбесява и иска обяснение от Дерин. Дерин пък си мисли, че Аслъ я е издала и ѝ казва, че е подла и че се опитва да ги скара. Рауф им признава, че той му е казал. Дерин се извинява на Аслъ, но тя не приема и излиза.

Белгин се среща с доверения си човек. Текин я проследява и когато влиза, вижда, че той е по потник. Белгин му обяснява, че той е най-добрият шпионин и го е наела да следи Али и Дерин. Текин се досеща, че тя е поръчала пожара, а той го е запалил.

Дерин е по петите на Аслъ. Вкарва я в едно заведение, за да поговорят. Дерин я моли за прошка, но Аслъ е непреклонна и обидена. Казва ѝ да си намери някой друг, с който да говори само за себе си и за чувствата си.

Аслъ е наранена. Отива при Али и му споделя за случилото се с Дерин. Той ѝ казва, че ще говори с нея, но Аслъ категорично го моли да не го прави, защото ще се скарат отново заради нея.

Дерин пък говори с Несрин. Казва ѝ, че Аслъ преувеличава.

Аслъ е нападната от крадец, но е спасена от човека на Белгин. Става ясно, че той е платил на крадеца, за да нападне Аслъ нарочно и той да я спаси. Несрин и Дерин чуват писъците на Аслъ и се втурват навън. По-късно Несрин сдобрява Аслъ и Дерин и двете приятелки се прегръщат.

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...