loading...

понеделник, 8 януари 2018 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун получава нова пратка, а Султан се досеща, че инициаторът е Джемре, а не Зейнеп (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Зейнеп продължава да убеждава Султан и Ганимет, че не е направила нищо от това, в което я обвинява Ефсун. 

Вечерта Арда си ляга в леглото, а Ефсун го гони да спи в друга стая. Джемре вижда, че Арда си оправя канапето в дневната. 

Джемре засича Хайрие в коридора и двете се сдърпват. Ефсун им прави забележка, че е късно и че всички са си легнали. Ефсун защитава Хайрие и отпраща Джемре в стаята ѝ.

Султан се скарва със Зейнеп и отива да говори с Ефсун. Споделя ѝ, че Зейнеп я е изгонила от дома си. 

На следващия ден Хюлия вдига Арда и го пита защо спи на канапето, а не при жена си. Хайрие ѝ казва, че Арда е изменил на Ефсун. Хюлия го пита истина ли е. Той отговаря, че няма такова нещо. 

Нуран дава идея на Арда да направи закуска на Ефсун и да ѝ я поднесе в леглото. Той отива, а Ефсун се прави пред детето на приятно изненадана. Нуран се радва. По-късно детето излиза, а Ефсун подгонва Арда из къщата. 

Ефсун получава пратка, в която пише отново за Арда. Вбесява се и започва да хвърля предмети по него. Арда излиза. 

Арда отива при Зейнеп и я предупреждава да спре да играе игри. Вчера е изпратила цветя, днес музикален диск. Зейнеп обаче не знае нищо. 

Докато Ефсун и Султан разговарят, Джемре ги слуша отстрани и се подиграва тихичко. Султан я подочува и се сеща, че тя е инициаторът.

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...