loading...

понеделник, 8 януари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Айтюл научава, че дъщеря й е бременна от Фърат и влиза в болница, а Иджлял обвинява публично Нур, че е била набита от нея (9-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (9-и януари) в следващия епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Хазал вижда огърлицата на Нур и се изненадва, че това е колието на Инджи.

Иджлял чака Ийт, за да се появят на тържеството. Фърат не е съгласен. Ийт пристига. Иджлял влиза в хотела след него.

След като свършва презентацията Нур и Керем слизат при гостите. Тя забелязва Ийт и Иджлял в залата и се притеснява. Санджактар я подкрепя. Нур произнася своята реч. Ийт прави забележка на Иджлял, че не го е предупредила, че ще идва.  Ийт решава да си тръгва, но Фърат го спира. Нур след официалната реч отива зад кулисите. Тя е ядосана. Ийт отива при нея в гримьорната. Нур настоява да дойде охраната. Ийт ѝ казва, че не е знаел за Иджлял и е дошъл сам. Нур му казва, че не е трябвало да идва, но от ревност не се е въздържал. Тя отговаря, че няма да позволи да съсипе вечерта ѝ. Керем продължава с речта си, но е разсеян. Нур се появява, а след нея Ийт. Санджактар представя новия си модел. Журналистите започват да задават въпроси на Нур, относно брака ѝ с Ийт. Керем се ядосва, а Нур напуска сцената. Отива в тоалетната, за да се освежи. В това време там влиза Иджлял. Нур решава да си търгне, но Иджлял не я пуска. Провокира момичето, като я обвинява за провала на брака си. Нур се ядосва и отблъсква Иджлял. Последната решава да се направи на жертва. Удря се сама, за да се появят белези от побой. 

Нур казва на Елмаз, че е била с Иджлял. Решава обаче да не се крие и излиза в залата. Хазал се опитва да се справи с журналистите. Керем вдига скандал на Фърат и е провалил фирмената вечер. Санджактар заплашва Фърат, че ще си плати. Иджлял се появява наранена в залата. Всички я гледат. Журналистите виждат Ийт и го обсипват с въпроси. Иджлял излиза и обвинява Нур, че е постъпила така с нея. Нур казва, че не е направила такова нещо. Пресата снима сензацията. Ийт е объркан.

Нур е в шок. Керем търси Нур, но тя продължава да обяснява, че нищо не е направила.

Айтюл е много ядосана, виждайки пресата. Изкарва си яда на Назан.

Иджлял използва случката, за да изнудва Ийт. Айтюл подслушва. Казва на дъщеря си да си отива в стаята и да си почива. Иджлял заявява, че не й е останало повече търпение. Айтюл започва да вика на Ийт. Той й отговаря, че не вярва на тази история. Айтюл продължава да защитава дъщеря си, но Ийт е категоричен, че Нур не е ударила бившата му съпруга.

Елмаз казва на Нур, че номера на Иджлял е бил перфектен. Всички гости на хотела гледат Нур и коментират. Човекът на Ийт също излиза. Нур го забелязва и тръгва с колата си.

Хазал и Керем  упреква Фърат за този номер. После се лишава от присъствието му.

Фърат се обажда на Иджлял. Тя не си вдига телефона.

Нур разбира, че Ийт е пратил човек да я следи.

Айтюл се досеща, че дъщеря ѝ се е самонаранила. Иджлял казва, че си е постигнала целта. Заканва се да вдигне невероятен обществен скандал.

Джахит си урежда среща с адвоката на Елмаз.

Айтюл казва на Иджлял, че единственото ѝ оръжие е бебето. Фърат чува тези думи. Ядосан, влиза в стаята на Иджлял. 

Ийт научва, че неговият човек е изгубил Нур.

Фърат вдига скандал на Иджлял. Тя обаче се държи грубо с нея.  Айтюл чува скандала. Фърат ѝ казва, че е разбрал, че той е нищо за нея.

Ийт се притеснява за Нур. Тя се появява в имението. 

Айтюл разбира от Фърат, че детето на Иджлял е от него. Хваща го за ревера. Нур и Ийт стават свидетели на реакцията на Айтюл. Старата го заплашва с убийство. Ийт се намесва, но леля му припада. Нур и Ийт се опитват да овладеят ситуацията и да спасят Айтюл, която е отведена в болница.

Фърат не казва на Нур за какво са си говорили с Иджлял. Той се оправдава, че Санджактар е развалил договора. Нур отговаря, че Керем е бил прав.

Двете страни по делото се срещат. Джахит предлага Елмаз да подпише споразумение. Адвокатът съветва да не се подписва споразумението. Елмаз го подписва. Джахит и Елмаз правят нов тест за бащинство.

Нур отива на среща с Керем във фирмата му. Хазал отново се опитва да успокои шефа си.  Той обаче предупреждава асистентката си. Нур влиза, а  Хазал се опитва да я изгони, но Керем освобождава асистентката си и решава да изслуша Нур. Момичето иска още един шанс да работи за фирмата. Обяснява на Санджактар, че не е наранила Иджлял. Керем е изненадан, но решава да помогне на момичето. Кани я на бизнес обяд.

Ийт оставя съобщение на Фърат, да му се обади, когато го чуе. 

Айтюл бълнува, казвайки, че дъщеря ѝ е сгрешила. Ийт се опитва да разбере всичко, но Иджлял се появява и Айтюл я гони от стаята. 

Ийт пита бившата си съпруга, какво е направила, за да реагира така леля му.

Керем съветва Нур да се крие. Тя отказва, заявявайки, че нищо лошо не е направила. Керем й казва, че трябва да се отърве окончателно от Ийт Козан. Нур го пита какво да направи. Керем отново намеква, че тя трябва да се омъжи за него.

Иджлял отново вдига скандал на Ийт в болницата. Той иска да разбере защо Айтюл не иска да говори с дъщеря си. Иджлял се оправдава, че нищо не знае. Ийт се усеща, че двете крият нещо.

Нур отказва. Керем отговаря, че Нур го е разбрала погрешно. Toй ѝ предлага да бъде неин щит. Тя обаче си тръгва ядосана от срещата. После съжалява, че се е нaсочила към него за помощ.

Айтюл е твърда. Не иска да чуе дъщеря си. Иджлял ѝ казва, че Ийт е чул разговора...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...