loading...

понеделник, 8 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Тарък убива Карен, а Зейнеп и Озан искат да направят сватба (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Тарък стреля по Карен.

Кемал, Нихан и Зехир влизат в стаята и виждат тялото на блондинката да лежи простреляно.

Тарък е в шок. Туфан се опитва да го успокои. Взема му оръжието.

Съпругът на Карен се обажда в полицията и докладва, че той я е убил.

Нихан също е в шок. Кемал я успокоява. Танер казва на останалите да си ходят, защото полицията всеки момент ще дойде. Кемал се противи. 

Туфан казва на Емир, че Тарък се чувства зле. Емир се разпорежда двамата да отидат при него...

Кемал се опитва да разубеди Танер да не поема отгворността за убийството на Карен върху себе си, но полицията идва и останалите си тръгват. Нихан допуска, че съпругът й стои зад убийството.

Тарък казва на шефа си, че е подценил работата. Емир се прави на изненадан от разказа на Тарък. Обещава му, че ще му помогне да се прикрие случая. Разпорежда се братът на Кемал да се прибере и да се оправи, а останалото да остави на тях. Тарък се обажда на Бану и я моли да остане при нея.

Емир поздравява помощника си, че отново е преминал изпитанието.

Туфан се обажда на тайнствения си шеф, че Емир отново му има доверие.

Кемал отново предлага на Нихан да се откажат от тяхната любов и да се разделят. Тя му обещава да стои далеч от него и си тръгва. Кемал се обажда на Зехир, за да поговорят.

Зейнеп споменава пред всички, че родителите ѝ няма да ѝ простят, ако няма сватба. Озан веднага се съгласява, дори моли майка си да организира тържеството.

Кемал търси начин да накара Танер да проговори и да разбере как Емир е успял да затвори устата на Карен. Зехир е малко резервиран заради Нихан. Тогава Кемал му казва, че ще действат сами.

Зейнеп се свързва с журналистката и казва, че скоро ще правят сватба с Озан.

Кемал обещава на Танер да му помогне да излезе, ако му разкаже как се е стигнало до убийството на Карен и защо той е поел вината за него.

Бану е притеснена за Тарък. Настоява двамата да поговорят, за да се успокои. После се обажда на Емир, за да разбере какво е разстроило толкова брата на Кемал. Бану целува Тарък.

Зейнеп случайно научава, че Емир не спи с Нихан.

Емир се опитва да разбере от жена си каква е била реакцията, когато е видяла трупа на Карен. Нихан му заявява, че рано или късно той ще трябва да се откаже от нея. Емир се ядосва и казва на съпругата си, че тези игри никога няма да свършат.

Тарък вече е спокоен, след като Бану го е утешила в леглото. Той се влюбва окончателно в пиарката.

Лейля и Кемал разговарят след тежката вечер.  Тя си спомня за нейните родители и споделя мъката си, че трябва да напусне къщата. Кемал казва, че всичко ще си върнат.

Зейнеп отново се кани да "изпоти" свекърва си. Снимките и репортажа за излезли в медиите. Вилдан е бясна като вижда публикациите.

Кучето на Кемал отива при Нихан. Той го търси. Нихан взима животното и го носи към къщата на любимия си. Емир я търси. Нихан казва на Кемал, че сестра му и брат ѝ искат да направят сватба и го кани да присъства на нея. Кемал мълчи...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...