loading...

сряда, 31 януари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ийт разбира от баща си, че има още една сестра, а Айтюл пребива възрастния човек и той умира в ръцете на Ийт и Нур (1-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (1-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ийт моли Иджлял да не насъсква Мерт. Тя обаче обвинява Нур за състоянието на сина си.

Фърат се прибира в новата къща. Иджлял не е въодушевена. Моли го да не се нанася при тях. Иджлял му заявява, че ако трябва да умре, но да не влиза в къщата. Фърат ѝ казва, че ако не е до нея ще разкаже всичко на Ийт. Иджлял побеснява и започва да крещи. Айтюл я упреква, че тя си е виновна и трябва да се примири.

Нур вижда Ийт пред фирмата и го моли да говорят. Той я праща да го чака в работилницата.

Джахит и Елмаз отиват да вземат Емин. Тя споделя, че го обича и че иска да бъде негова сестра. Заявява, че се променя и че Емин трябва да го знае. Иска брат и сестра да се открият един за друг.

Ийт казва на Нур, че е вярвал, че ще решат проблемите си и се е опитвал да обясни всичко на сина си, но след като е разбрал, че тя се омъжва, той е разбил живота си, както разбива в момента една от колите в работилницата. Ийт заявява, че са се превърнали в купчина старо желязо и вече нищо не може да се направи.

Нур му отговаря, че раздяла няма да има и тя няма да се откаже от него, защото сърцето ѝ го иска.

Емин недоволства от срещата си с Джахит. Елмаз го пита дали детето, което носи, не е ли негов племенник и моли брат си за втори шанс.

Айтюл и Иджлял отиват във фирмата. Ийт им казва, че ще им поръча кафе. Иджлял се ядосва, че в офиса си Ийт няма нейна снимка. Нур отива да носи кафетата. Ийт се опитва да я изгони. Нур иска от двете да ѝ честитят, че работи във фирмата. Иджлял е бясна. Ийт обяснява, че Джахит е взел Нур на работа. Иджлял се ядосва и избягва. Айтюл започва отново да го упреква. Ийт заявява, че ако Иджлял поиска веднага ще се оженят.

Айтюл казва на Нур, че всичко става заради грешката на дъщеря ѝ. Момичето отговаря, че напоследък доста се е измъчила заради лъжите на лелята, но вече това не е същата Нур.

Айтюл казва на Иджлял, че онази е насъбрала отровата си и че двете с Иджлял ги чака тежка работа.

Емин казва на сестра си, че идва на гости заради детето, което носи.

Ийт отива при Адил и вижда, че баща му е на легло. Ядосва се и избягва от колибата. Харун му разкрива, че има сестра, която той не познава.

Харун разказва историята за дъщеря му. Ийт се държи зле с него и си тръгва, но старецът му дава снимка. Ийт се ядосва и се зарича, че няма да погледне дъщерята на баща си, която е от друга майка.

Айтюл упреква Джахит, защото е взел Нур на работа.

Таяр и Емин се скарват. Нур иска да поговори с братовчед си. Елмаз е отчаяна, че брат ѝ я мрази. Нур обяснява на Емин, че сестра му се е променила стъпка по стъпка. Моли братовчед си да прости на Елмаз.

Ийт не смее да каже на брат си за разговора, който е имал с баща им.

Харун се запознава с внука си.

Айтюл вижда, че Мерт говори с дядо си и казва на Иджлял да го отведе в колата.

Нур излиза за работа и става свидетел на разпрата между Айтюл и бащата на Ийт. Лелята започва да бие стареца. Харун ѝ дава листче с адреса на дъщеря му. Старецът умира в ръцете на Ийт. Казва му с последни сили, че много съжалява за убийството. Нур е ужасена. Хваща за ръката Ийт, за да го успокои...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...