loading...

сряда, 31 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир тръгва да търси Кемал и Нихан, а Туфан обяснява на Асу къде е Кемал, но тя хвърля адреса и с мъка пожелава на двамата влюбени успешно бягство (1-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (1-и февуари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Галип и Емир се чудят кой е предизвикал тази внезапна проверка във фирмата.

Вилдан и Йондер са потресени от заминаването на децата им.

Емир хваща Лейля и разбира, че Нихан и Кемал ще отпътуват с кораб. Веднага се разпорежда на Туфан да провери агенциите. В това време на блондина се обажда Асу и го упреква, че е скрил от нея за заминаването на Кемал и Нихан.

Лейля се опитва да убеди семейството на Кемал, че той е заминал, за да изживее щастието си. Лейля казва, че бракът на Нихан е бил по уговорка и че тя не е имала истински съпружески отношения. Фехиме е изненадана.

Прислужницата се обажда на Емир, че Озан и Зейнеп също са избягали. Младежът дори е оставил писмо на родителите си.

Озан все още е притеснен, че ще лежи в затвора, макар и за малко. Той се съмнява в думите на Кемал, че ще уреди по-лека присъда. Зейнеп се опитва да го успокой, че докато бебето порасне, той ще се върне вече чист и излежал присъдата си.

Нихан също не може да се чувства много щастлива. Притеснява се за брат си.

Емир заплашва своите тъстове. Хваща Йондер за врата и се опитва да го удуши. Вилдан се притеснява и разказва на зет си, че Озан ще се предаде на правосъдието.

Емир звъни на Озан, но телефонът му е изключен.

Зейнеп продължава да се притеснява за Емир. Докато яде ѝ се повдига и ѝ става лошо.

Кемал и Нихан се раздават на своята свобода и се наслаждават на почивката си преди да заминат.

Емир притиска Ясемин да каже къде е приятелката ѝ. Дори я заплашва, че ще я унищожи.

Туфан дава на Асу информацията за кораба, с който ще заминат влюбените и то преди да я предаде на Емир. Асу му се извинява, че не е знаела, че майка му е жива. След което унищожава тази информация. 

Туфан се интересува от шефа си какво ще прави с двамата бегълци, ако ги хване. Емир е категоричен, че ще прати Кемал на онзи свят.

Зейнеп си купува нов тест за бременност.

Нихан забелязва движение около къщата. Кемал хваща едно куче и го подарява на любимата си.

Данъчните търсят Емир. Открили са нередности в холдинга. Галип не знае къде е синът му. Галип звъни на Туфан и разбира, че Емир е с него. Казва на сина си да се върне в холдинга, защото проверяващите го търсят.

Кемал получава съобщение от Лейля, че Емир вече ги търси...

Нихан се обажда на баща си и му се извинява, че не му е казала за бягството. Йондер ги подкрепя. Моли влюбените да заминат по-скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...