loading...

вторник, 9 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Подготвят сватбата на Зейнеп и Озан. Родителите на булката отказват да присъстват на церемонията. (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Лейля отказва на Галип предложението да си върне дома. Йондер се застъпва за това пред бащата на Емир.

Зейнеп отива да иска прошка от родителите си. Майка ѝ отваря врата и не я пуска. Казва на съпруга си, че има някаква грешка. Хюсеин също гони дъщеря си. Зейнеп ги кани на сватбата си, но баща ѝ казва, че няма да дойдат.

Кемал започва да проучва Туфан, като разпитва във фирмата за него.

Емир казва на Кемал, че тази седмица ще е сватбата на Озан и Зейнеп.

Кемал и Нихан се срещат на необичайно място. Тя иска да разбере защо се виждат там.  Кемал й дава годежен пръстен, който ѝ е купил преди 5 години. Казва на Нихан, че това ще е краят на техния затвор, ако тя го приеме и ако го носи. После я моли да не го кара да скланя глава пред Емир. Нихан наистина има нужда той да ѝ покаже, че е с нея. Само това ѝ стига, защото Емир е като отрова в кръвта ѝ и за да живее тя разчита на любовта на Кемал.

Кемал е изпратил човек да търси в къщата на Туфан. Блондинът забелязва съмнителните хора и изчезва с мотоциклета си. Когато се връща вижда крадеца и тръгва да го преследва. Човекът на Кемал избягва. Туфан го проследява и забелязва, че Кемал стои зад всичко това. Блондинът се обажда на своя тайнствен повелител.

Зейнеп взима уроци по правоговор под строгия надзор на свекърва си. После двамата с Озан се учат да танцуват...

Кемал се надява да разбере дали има резултат от играта, която си играе с Туфан...

Нихан звъни на Кемал. Пита го дали ще дойде на сватбата. Той отказва.

Озан отива в бръснарницата при Хюсеин. Разказа на бащата на Зейнеп, че не са искали да ги обидят. Зейнеп много е съжалявала, защото се е скарала със семействтото си. Хюсеин се прави, че не му обръща внимание.

Подготвят булката. Емир иска да поговори с нея в отсъствието на Озан. Подарява на Зейнеп колие. В това време идва Нихан. Емир ѝ казва, че е направил сватбения си подарък и си тръгва.

Нихан отново пита снаха си дали обича Озан. Зейнеп отговаря малко троснато, че обича съпруга си, но не заслужава да я обиждат...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...