loading...

вторник, 9 януари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Айтюл води дъщеря си да направи аборт, а Санджактар предлага на Нур да се премести в една от неговите къщи (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Фърат се ядосва, че Иджлял не му отговаря на съобщението. После звъни на Ийт и го пита за Айтюл. Ийт пита братовчед си какво се е случило с леля му. Фърат увърта. Казва на братовчед си, че са говорили с Иджлял за аксесоарите. Ийт не му вярва и го провокира. Фърат прекъсва разговора и отново звъни на Иджлял и ѝ оставя съобщение.

Нур отива в агенцията. Пита Фърат как е Айтюл. 

Иджлял казва на майка си да бъде до нея поне докато са с Ийт. Той чува тези молби и извиненията на Иджлял.

Ийт казва, че ще се откаже от живота си, но не и от децата си. После пита Иджлял какво става с аксесоарите. Тя казва, че нищо не е направила заради новините около брака му с Нур.

Изписват Айтюл от болницата. 

Нур пита Фърат как издържа да живее в един дом с Иджлял, знаейки, че носи детето на Ийт. Фърат казва, че няма какво да каже по този въпрос. Ийт идва в агенцията и сграбчва Фърат. Нур се намесва и ги разтърва. Ийт пита братовчед си какво крие от него.

Айтюл продължава да отблъсква дъщеря си. Иджлял прослушва съобщението на Фърат и се вбесява.

Ийт е ядосан, разбирайки, че нещо го лъжат. Отново сграбчва братовчед си. Само присъствието на Нур държи Ийт спокоен. Фърат показва рекламната концепция, приготвена за Иджлял. Ийт се озадачава и си тръгва.

Фърат започва да хвърля кал по Ийт. Нур го чува и отлага разговора си с него.

Ийт предлага на Нур  да поговорят. Тя обаче го гони. Двамата се разправят, а папараците ги виждат. Веднага започват да задават въпроси. Ийт започва да бие журналистите. Идва полиция. Арестуват Ийт. Нур се оттегля и плаче.

Елмаз си проси обяд от Джахит. После му казва, че след два дни ще ѝ се моли да обядват заедно. Елмаз се кани да си отмъсти.

Назан се връща от покупки. Прислужницата ѝ съобщава, че с Айтюл е станало нещо. В това време двете се връщат от болницата. Айтюл забива шамар на Иджлял. Назан не може да повярва на очите си. Предлага на Джахит да кажат на Ийт. Съпругът ѝ е против.

Адвокатът на Ийт го предупреждава, че ще има последствия. Ийт му разпорежда да се погрижи за този проблем. 

В интернет излиза статия срещу Нур. Елмаз казва, че Айтюл ще се оправи. Двете братовчедки се отдават на проблемите. 

Джахит скрива от жена си за новия тест за бащинство.

Иджлял губи контрол и вдига скандал на Фърат. Заплашва го, че няма да му прости. Иджлял не иска той да се прибира в имението.

Айтюл заявява на дъщеря си, че е неморална. Иджлял споделя с майка си, че Ийт не я е обичал и затова се е решила на ин витро процедурата. Опитва се да убеди Айтюл, че това дете е нейно внуче. После поставя условие, че ако майка ѝ не ѝ помогне, това ще е техният край - на нея и на бебето. Айтюл заявява, че няма да ѝ прости. Казва, че няма да приеме детето на Фърат. Иджлял си мисли, че майка ѝ я заплашва. Айтюл казва, че няма да разреши това дете да се роди. В това време влиза Ийт.

Той разпитва и двете каква е причината за инфаркта. Айтюл гони дъщеря си. Настоява да поговорят насаме с Ийт.

Иджлял е отчаяна. Мисли си, че майка ѝ ще убие нея и детето.

Айтюл обвинява Нур за всичко. Ийт не вярва на Айтюл. Старта се оправдава, че Иджлял е ревнувала и е предизвикала скандала на презентацията. Айтюл се оправдава, че е сърдита, защото Иджлял е подтикната от Фърат да отиде на онова събитие. Ето защо старата е бясна на двамата.

Иджлял отново приготвя хапчетата, за да ги нагълта. В последния момент майка ѝ предотвратява самоубийството.

Айтюл иска дъщеря ѝ да махне бебето.

Ийт не може да получи информация за Нур по нейна молба. Отива директно в хотела. Нур го отпраща, въпреки че той иска да ѝ се извини.

На сутринта Айтюл се опитва да закара дъщеря си в болницата за аборт. Иджлял казва, че няма да го направи. Айтюл я заплашва с Фърат. Казва ѝ, че бебето ще я направи негова робиня. Айтюл я заплашва да каже на Ийт. Иджлял не вярва, че майка ѝ ще го направи, но се страхува и двете отиват в болницата.

Керем отива да вземе  Нур. Ийт също е там и чака любимата му да слезе, за да говори с нея. Нур му казва, че е разярена от изневярата му. Ийт декларира, че много я обича.  Нур му отговаря, че иска да му причини същото, което той ѝ е причинил. Но тя няма да извърши предателство спрямо него. Керем се появява. Нур зарязва бившия си съпруг и отива при Санджактар.

Иджлял изпраща съобщение на Ийт, че ще махне бебето. Той веднага тръгва за болницата.

Нур се притеснява за Ийт и семейството му. Керем ѝ казва, че все още обича бившия си съпруг. Нур обещава да не се поддава на чувствата си.

Ийт идва в болницата. Иджлял предупреждава майка си, че ако я предаде ще изгуби и нея. После прегръща Ийт и му заявява, че е решила да разбере дали той истински обича бебето.

Керем казва на Нур, че трябва да се отдалечи от Ийт. Тя не знае как да се оправи. Санджактар ѝ обещава, че няма да има подобни неща. Керем ѝ предлага да се настани в една от неговите свободни къщи. Първоначално Нур му отказва, но в последствие се съгласява.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...