loading...

четвъртък, 11 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Отвличат Нихан, Лейля заживява при Кемал (12-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал отива при Асу. Нихан му звъни, но той не си вдига телефона. Асу му казва, че чичо ѝ умира.

Двама души отвличат Нихан.

Кемал и Асу отиват при Хакъ. Двамата са разтревожени за неговото здраве. Вуйчото на Асу иска да поговори насаме с инженера.

Тарък отива в имението. Зейнеп го вижда. Той обаче казва, че е дошъл при Емир. После заявява на сестра си, че ще си мълчи, но тя да стои по-далеч от него.

Нихан иска да разбере кои са я отвлекли. Единият от тях казва, че е полицай.

Хакъ моли Кемал да се ожени за Асу. Предлага срещу това да му повери компанията. Кемал му отказва. Асу подслушва разговора им и се разочарова.

Лейля напуска къщата си. Отива да живее при Кемал. Той споделя с нея за предложението на Хакъ.

Емир чака Кемал пред дома му. Кемал му казва, че нищо не знае за Нихан.

Лейля се опитва да звъни на Нихан. Тогава Кемал се сеща, че любимата му е звъняла и прослушва съобщението ѝ. Двамата с Лейля разбират, че Нихан е отвлечена. Кемал звъни на Зехир и му казва какво се е случило.

Емир също тръгва да търси съпругата си. Пита Зейнеп дали е разказала нещо на Нихан. Снахата е изненадана от въпроса. Емир обвинява Зейнеп за изчезването на съпругата му. Момичето заявява, че няма нищо общо с това. Емир притиска Вилдан, но тя също не знае къде е дъщеря ѝ.

Салих се обажда на Кемал. Той съобщава на приятеля си, че Нихан е отвлечена. Салих решава да се включи в търсенето на момичето.

Танер се обажда на Емир и му съобщава, че Нихан е отвлечена. Заплашва го, че ще убие съпругата му, ако не го изкара от затвора.

Кемал, Салих и Зехир също правят план как да открият Нихан.

Емир праща Тарък и Туфан да решат проблема на Танер. Разпорежда им след това да отвлекат затворника, след което Емир се надява на размяна.

Кемал разбира името на единия от похитителите. Досеща се, че зад отвличането стои Танер.

Йондер също продължава да търси дъщеря си. Вилдан си изкарва яда на снахата. Озан защитава жена си. Кемал предава послание в затвора за Танер.

Йондер вижда, че Лейля се е преместила у Кемал и отива при нея. Извинява се на жената за грешките си в миналото.

От затвора се обажда един от хората на Зехир. Кемал иска от него информация за похитителя на Нихан.

Емир споделя мъката си с майка му, която е в кома от години...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...