loading...

сряда, 17 януари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял губи бебето, Керем вика медиите, за да документират връзката му с Нур (18-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ийт пита леля си как е Мерт. Айтюл му отговаря, че детето е неспокойно и все се върти около майка си.

Нур се приготвя  да излиза на вечеря със Санджактар. Ийт й звъни на вратата с огромен букет цветя. Докато ги поднася отново ѝ се извинява за причинените лоши неща. След монолога, Ийт разбира, че бившата му жена ще излиза. Нур отказва цветята. Керем идва да я вземе. Ийт си мисли, че тя ще ходи на работна вечеря. Тя обаче му казва, че отива само на вечеря. Ийт отново ревнува, виждайки как любимата му се качва в колата на Санджактар.

Керем казва на Нур, че срещите с бившия ѝ съпруг я съсипват. Момичето му обещава да се стегне. 

Елмаз се гримира, за да бъде красива за вечеря долу при семейството. В това време прислужницата им носи храната. Елмаз се ядосва. Казва на Джахит, че нарочно не я иска. Обвинява го, че не я приема като равна. Елмаз му вдига скандал и той решава, че ще слязат заедно да вечерят със семейството.

Фърат и Айтюл се сдърпват на масата. Когато Елмаз и Джахит слизат долу, Иджлял се възмущава. Айтюл си мълчи. В това време се чука на вратата и братята на Назан влизат в имението.  Те започват да тормозят Джахит, но Ийт се намесва. Елмаз упреква останалите от семейството, че не са се намесили.

Джахит и Ийт се опитат да се споразумеят с братята на Назан. Казъм настоява за пари. Джахит отговаря, че повече нищо няма да направи по въпроса. Казъм отново упреква бившия си зет, че е върнал сестра му. После го заплашва, че ще го съди, след което братята на Назан си тръгват.

Елмаз пита Айтюл какво не харесва  в нейното семейство, а пък харесва братята на Назан.

Журналистите чакат Керем и Нур да излязат от заведението след вечерята. Момичето е притеснено, но събира смелост да играе ролята си заради Мерт. Журналистите снимат как новата светска двойка излиза от заведението.

Ийт обяснява на Мерт, който спи, какво семейство иска да направи.

Керем се обажда на Иджлял да прегледа вестниците. 

Елмаз се обажда на Нур. Ийт чува разговора им. Нур се опитва да се измъкне. Ийт вижда вестниците.

Керем носи закуска на Нур. Иска двамата да закусят заедно. Нур се противи, но Санджактар настоява, защото сеирджиите идват.

Семейството на Елмаз се връща в имението. Таяр се радва, но Хафизе е много скептична. Елмаз не е съгласна родителите й да живеят в пристройката. Джахит казва, че семейството й ще бъдат гости. Елмаз отново недоволства. Накрая Джахит й предлага да й наеме къща каквато иска и където реши.

Казъм пита сестра си какво се е случило, стискайки Назан за гърлото. 

Елмаз решава да действа срещу Айтюл. Стигайки до стаята на Назан, тя вижда бижутата. Елмаз чупи чинията с храна. Обяснява, че й е прилошало и е изпуснала таблата. После казва на прислугата да й приготяват нещо за хапване и да почистят. Елмаз влиза в стаята на Назан. Вижда скъпите накити. Харесва ги и ги взима.

Нур и Керем закусват, но тя няма настроение. 

Ийт отива в къщата на Нур и разбива носа на Керем. Изхвърля го навън. Нур му казва да си тръгва. Ийт заявява, че всичко е лъжа и започва да удря стената. Нур го гони. Той казва, че си тръгва, не защото го гони, а за да се успокоят двамата. Подчертава, че не вярва на глупавата новина във вестниците.

Нур плаче. Керем се връща. Тя го моли да я остави сама.

Иджлял е на контролен преглед. Интересува се кога ще научат пола. Лекарите казват, че живее под стрес и препоръчват спокойствие. Фърат идва в болницата. Казва на персонала, че е член на семейството и ще присъства на прегледа.

Иджлял праща Фърат по дяволите и му вдига скандал, че е присъствал на консултацията. На Иджлял ѝ става зле. Ийт се появява в болницата и ги вижда двамата. Иджлял защитава Фърат.

Нур получава пратка. Отваря пакета и намира там пъзел с надпис да събере парчетата.

Иджлял започва да кърви. Ийт забелязва това. Тя е отчаяна, че това е краят. Опитва се да обясни на Ийт, че ѝ е лошо. Казва му, че отива до тоалетната, след което ще ходи в клуба и се връща вкъщи.

Нур се опитва да сглоби пъзела, но думите на Ийт звучат в съзнанието ѝ. Тя се притеснява за Ийт, дали не си е счупил ръката. 

Лекарите не успяват да спасят бебето. Иджлял не е съгласна да се обадят на Ийт. Побеснява от отчаяние и безсилие. Обвинява лекарите, че са ѝ провалили живота. Докато е в това състояние, Ийт ѝ звъни. Тя му казва, че стомахът ѝ е разстроен и повръща, но това е от бременността. Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...