loading...

сряда, 17 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Нихан и Кемал разкриват шокиращата истина за майката на Емир (18-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Зехир съобщава на Кемал името и адреса на доктора на майката на Емир.

Сема идва в имението на Емир. Вилдан я посреща. Опитва се да научи дали Зейнеп си има някой друг. Преди Сема да отговори, Зейнеп и Озан се прибират вкъщи. Вилдан се опитва да се оправдае пред сина си.

Лейля казва на Йондер, че Галип ѝ е предложил да живее в къщата като наемател. Йондер вдига скандал на бащата на Емир, защитавайки жена си. Галип отвръща, че Йондер не му е дори прислуга.

Кемал и Зехир се уговарят вечерта да се вмъкнат в дома на прокурора, който е водил делото на жената в кома. Нихан ги следи. Стигайки до къщата на прокурора, тя слиза от таксито.

Вилдан се разправя със Зейнеп, хващайки я тайно да излиза от къщата.

Йондер обвинява жена си в кражба заради съглашението с Галип относно покупката на дома на Лейля.

Нихан предупреждава Зехир и Кемал, че прокурорът се връща вкъщи Двамата спретват едно малко представление. Кемал обвинява човека, че е фалшифицирал документите за смъртта на една жена, която е жива. Прокурорът им дава копие от делото, в които пише имената на свидетелката Нурсен Алан. Кемал поставя охрана на прокурора. 

Когато двамата приятели излизат от къщата Нихан се появява при тях. Момичето се опитва да разбере какво разследват и се изпуска за записа, който притежава Танер.

Емир се прибира в имението и веднага влиза в стаята на Нихан. Тя му казва, че е затворил родната си майка в затвор.

Зейнеп си връща на свекърва си, като ѝ съобщава, че Йондер е влюбен в Лейля. Вилдан побеснява от ревност.

После Зейнеп съвсем невинно разказва на Озан какво е научила.

Емир изчаква сестрата на Кемал. Предлага да я закара до участъка, за да се види с брат си.

Вилдан вдига скандал на мъжа си за неговата любов. Йондер ѝ обяснява, че нещата не са такива, каквито тя си мисли.

Зехир е открил адреса на въпросната госпожа и съобщава това на Кемал.

Цялото семейство на Кемал очаква решението на съда за Тарък. Следователят казва, че кръвта по ризата не съвпада  с тази на жертвата.

Тарък се обажда на Емир, че всичко върви по план.

Освобождават Тарък от ареста. Туфан го посреща и го води при Емир. 

Бану се среща с любимия си. Казва му, че го обича, но той не иска да чуе, защото се смята за предаден от нея.

Нихан също следи Кемал, но му казва, че иска да присъства на срещата с онази жена. Зехир докладва, че госпожата е имала мъж и дете, но никой не ги е виждал отдавана.

Кемал се среща с Нурсен, но тя е недоверчива. Той директно я пита за делото на Мюжгян Козджуолу. Жената си мълчи. Нихан се намесва и я моли да разкаже, каквото знае. Кемал заявява, че Галип я е купил с пари. Жената казва, че случилото се с майката на Емир не е било самоубийство. Кемал и Нихан изслушват разказа на Нурсен. Двамата се изумяват. Нихан решава да разкаже всичко на съпруга си.

Галип разбира, че тайната му е разкрита. Обажда се на Емир, за да разбере дали има среща с Кемал. После звъни на Кемал, но той му затваря.

Кемал разказва на Емир, как баща му се е опитал да убие майка му. Емир побеснява от яд. Козджоулу не вярва на приказките му, но инженерът е достатъчно убедителен. Галип отива във фирмата. Кемал казва на Емир, че има брат и че преди 25 години майка му е родила дете и това е била причината за отмъщението на Галип...Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...