loading...

понеделник, 12 февруари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур и Ийт се сдобряват, но започват да крият връзката си, Ямур краде сребърни съдове от къщата и избягва (13-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/ 

Джахит гони Назан от къщата, но Айтюл и Иджлял я защитават. Когато тя си тръгва старата казва, че ще направи всичко възможно да я върне отново при тях. Ийт казва на Иджлял, че ще ходят с Джахит в командировка.

Нур също тръгва с тях. Очаква Фатих да я вземе. Точно тогава двамата братя излизат от къщата и ги виждат. Ийт е изненадан, че ще пътуват с Нур в различни коли.

Фатих показва на Нур писмото, но тя вече е заспала в колата.

Иджлял и Айтюл следват Ийт към мястото, където отиват. Докато тече семинарът двете очакват шефа да се появи във фоайето на хотела. Иджлял излиза на разходка. Нур също. Ийт я последва. Тя му показва записките, но от тетрадката изпада писмото. Ийт го чете пред нея. Тя се смее, а той се съсипва от ревност. Нур му казва, че когато го е писала е била на 12 години.

Айтюл ги забелязва. Нур му казва, че е било отдавна. Пита го директно дали я иска. Ийт я прегръща и я целува. Айтюл също се вбесява на гледката, която представляват двамата влюбени. В последния момент спира дъщеря си и я връща в хотела.

Ийт казва на Нур, че всичко вече е в миналото и той няма да ѝ обръща гръб. Двамата заявяват, че никога няма да се откажат един от друг.

Иджлял търси Ийт, но той не си вдига телефона. Айтюл казва, че е време да отидат на спа.

Втората част на семинара започва без двамата влюбени. Те се разхождат покрай езерото и реката. Возят се на файтон в мразовития ден. После се разхождат по замръзналия сняг и сядат на една пейка. Ийт я пита как му е простила. Тя казва, че за нея е дошла пролетта въпреки снега. Ийт отново я пита какво се е променило и какво е станало, за да му прости, защото той не може да го направи. Тя му отговаря да забрави всички лъжи и игри.

Майка и дъщеря са в сауната. Иджлял казва, че няма да остави Нур да ѝ отнеме Ийт. Айтюл се чуди как да върне дъщеря си на земята.

Нур се притеснява за Мерт. Чуди се как детето ще я приеме.

Ямур обследва къщата. Търси какво да открадне. Мерт ѝ прави забележка. Момичето връща нещата. Мерт я пита какво е това на лицето ѝ. После я води да играят заедно. Ямур е изненадана. 

Нур предлага да се крият. Ийт отказва, но тя го убеждава да го правят заради детето.

Иджлял не издържа да чака и прекъсва процедурите с надежда да се види с Ийт.

Ямур играе футбол с Мерт. Когато рита топката тя излиза от оградата и спира при Емин. Той рита топката. Мерт настоява заедно да играят. Ямур се съгласява да преместят играта в дома на съседите.

На излизане от СПА центъра Айтюл и Иджлял се срещат с Фатих и Джахит. Иджлял веднага започва да разпитва за Ийт. Фатих ѝ отговаря, че не знае къде е шефът. 

Когато Нур и Ийт влизат в хотела, двамата се срещат с Иджлял и Айтюл. Ийт казва, че не е знаел за това положение. Иджлял настоява да разбере къде са останалите колеги.

Айтюл едва удържа Иджлял да не се нахвърли върху Нур.

На вечеря Джахит иска да поговори с Нур. Той се извинява на момичето, моли я за помощ, за да се свърже с Елмаз. Тя му отговаря, че не го интересува Елмаз, а само бъдещето му дете.

Нур кани Фатих да излязат след вечеря на разходка. Той ѝ казва, че Иджлял е разбрала и я пита дали си е струвало. Нур споделя с Фатих, че са се сдобрили с Ийт. После му дава писмото.

Иджлял моли Ийт да се разходят край езерото.

Те виждат Нур да разговаря с Фатих. Иджлял отново се опитва да убеди Ийт, че двамата имат връзка. Той отново ревнува.

Ийт праща съобщение на Нур. Тя се стяга и решава да се прибере в хотела, но връща писмото си на Фатих.

Ийт обещава на брат си, че ще говори с Елмаз. Джахит разбира, че най-после Ийт се е сдобрил с любимата си.

Иджлял е обнадеждена, че заради немския турчин ще се спаси от съперницата си.

След като пристигат в Истанбул всички отиват във фирмата. Персоналът продължава с клюките срещу Нур. Ийт им прави забележка и вика Нур в кабинета си. Там той я прегръща и я целува.

Айтюл е в кофти настроение. Фърат звъни на Иджлял, но тя не му вдига телефона. 

Ямур продължава да дебне какво да открадне. Прислугата коментира, че им е писнало да лъскат сребърни прибори. Сестрата на Ийт ги наблюдава къде оставят сребърните съдове. После ги взима и ги слага в раницата си.

Иджлял и Айтюл се връщат в къщата. Ямур излиза. Минава покрай тях, но лелята не ѝ обръща внимание...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...