loading...

понеделник, 12 февруари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Озан разбира, че жена му е искала да направи аборт, а родителите на Тарък не му позволяват да се ожени за Бану (13-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и февруари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Асу предупреждава Кемал да бъде много внимателен с Емир. Заявява му, че ако някой би посегнал на неговия живот, тя е щяла да направи много повече.

Асу пита дали Туфан е участник в тези събития. Докато двамата разговарят, Зейнеп ги подслушва. Тя се кълне, че ще бъде плътно до Асу.

Галип казва, че не е възможно саботажът да е направен от Кемал. Емир се съмнява, че Туфан играе двойна игра. Вика го при него. Иска обяснение защо не се е справил със задачата за Зейнеп.

Кемал моли Зехир да направят пълно разследване на катастрофата.

Озан отива при жена си. Зеинеп се опитва да го отпрати, но Асу ѝ казва да се погрижи за себе си. Зейнеп казва на мъжа си, че никой в тази къща не я уважава. След което отпраща Озан.

Озан звъни на Кемал. Така той разбира, че Зейнеп е искала да махне детето. Кемал го моли да отстрани всички причини за безпокойство на сестра му. Озан държи сметка на съпругата си, защо е взела това сериозно решение без да се допита до него. Зейнеп отговаря, че иска всички да ѝ се извинят, включително Емир.

Тарък кани Бану да отидат на гости на родителите му. Тя обаче се притеснява дали тези консервативни хора ще я приемат.

Хакъ казва на племенницата си, че ще намерят кой шантажира Емир.

Фехиме не приема Бану за снаха. Казва ѝ, че няма да се съгласи Тарък да се ожени за бившата любовница на Емир.

Емир проучва Асу. 

Туфан звъни на Асу, но тя не му отговаря.

Галип казва на сина си, че друга кола го е следила. Емир се ядосва, че докато се занимава с Кемал не е забелязал, че е следен от брат си.

Хакъ научава, че катастрофата на Емир е организирана от Кемал. Чичото казва на Туфан, че ако обича Асу, ще трябва да бъде като стена между племенницата му и Емир. В това време Козджоулу звъни на Асу и иска двамата да поговорят.

Тарък се опитва да разбере от родителите си кой им е разказал за Бану. Обвинява брат си. Тарък е решил да скъса връзка с родителите си, за да се ожени за любимата си...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...