loading...

четвъртък, 1 февруари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ийт отива при сестра си, Джахит закарва Назан и ѝ признава, че не обича Елмаз (2-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (2-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Линейката откарва трупа на Харун. Ийт отговаря, че човекът е бездомник и да бъде погребан като такъв. Нур се опитва да подкрепи Ийт. Двамата отново се прегръщат. Прислугата ги вижда. Нур продължава да обяснява на Ийт, че преживява заедно с него мъката. Той ѝ благодари.

Айтюл е бясна. Джахит се опитва да я успокои. Айтюл продължава да се кълне, че ще го убие. Ийт съобщава, че старецът е починал.

Нур съобщава на Елмаз, че трябва да подкрепи Джахит, защото баща му е починал.

Иджлял започва да припомня какъв е бил бащата на Ийт, но сега този човек не е същият.

Нур настоява братовчедка ѝ да бъде до любимия си. После вижда листчето, което Харун ѝ подава тайно. Двамата с Емин отиват на адреса.

Джахит е много разстроен. Елмаз се опитва да го успокои, но той излиза от стаята. Отива при Ийт. Започва да го разпитва как е починал баща им. Двамата решават да присъстват на погребението.

На адреса има бар. Емин влиза да поразпита. Покрай тях минава момиче, което се блъска в Емин, облечена малко гръндж. Двамата се скарват. Барманът предава на Ямур, че някакъв младеж е разпитвал за мъж с нейната фамилия.

На гробищата Ийт забелязва смачканата снимка на сестра му и я прибира, без Джахит да я види.

Адил пита Ийт дали няма да се погрижи за сестра си. Ийт е студен и казва да не говори по този въпрос, но Адил е настоятелен и му разказва за Ямур. Ийт е категоричен пред приятеля си, но все пак тръгва.

Иджлял и Айтюл си правят разпускащ масаж. Но това не може да помогне на лелята. Елмаз си прави йога за бременни. Коментарите срещу нея от страна на майка и дъщеря са отвратителни. Айтюл се обажда на Назан.

Назан пристига и Елмаз едва не се задавя. Ядосва се и отива с майка си да се разправя със съпругата на Джахит. 

Във фирмата Ийт отново вдига скандал на Нур. Тя случайно вижда снимката на момичето. Пита Ийт коя е. После дава на Ийт адреса на бара, където работи сестра му. След това му разказва, че е отишла да провери какво е това, за да го предпази. 

Джахит се държи много любезно със секретарката си. Тя споделя с него, че преди с Ийт са били много близки, но сега се държи с нея много странно. Нур потвърждава, че няма да се откаже от Ийт. После пита Джахит кое е момичето на снимката. Джахит казва, че не знае.

Ийт си спомня думите на Адил и на баща му, не издържа и отива да търси момичето. Нур тръгва след него.

Елмаз заявява на Назан, че ще от остане за постоянно. Хафизе поставя на място гостенката. 

Джахит се прибира вкъщи и вижда Назан. Тя му поднася съболезнованията си. 

Джахит предлага да закара Назан до жилището на брат ѝ в махалата.

Хафизе казва на дъщеря си, че Джахит обича Назан и че няма да се ожени за нея. Ще се грижи за детето. Елмаз си мисли, че ще успее да го заслужи, защото се е променила.

Джахит казва на Назан да спре с преструвките си и да не дразни Елмаз.

Ийт влиза в бара и пита барманката дали познава Ямур Козан.

1 коментар:

  1. Тия мухльовци Козан си заслужават съдбата!Позволяват на усойниците /леля и съпруги/да се гаврят с тях и хората около тях.Това,което сам си причиняваш,никой не може да ти причини!Слепи ли са,глупави ли пфффф

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!