loading...

четвъртък, 1 февруари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Зейнеп издава местонахождението на Нихан и Кемал на Емир, той отива при Нихан и я заплашва, че ще убие Кемал, за да се върне при него (2-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (2-и февуари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Докато Нихан и Кемал се забавляват, радвайки се на свободата си, Емир и Туфан приближават къщата, в която са отседнали влюбените.

Когато Емир и хората му влизат в къщата, двете гълъбчета се забавляват на двора. Понеже никой не отваря на изнервения съпруг, той заповядва да разбият вратата. Всички установяват че няма никой, а на масата виждат лаптоп с писмо до Козджоулу. На компютъра има записано видеопослание от Кемал. От видеото Емир разбира, че никога повече няма да види любимата си съпруга.

Зейнеп се е замислила. Все още не знае какво да прави. Притеснена е заради бременността си. После се обажда на Емир. Съобщава му новината, че носи неговото дете. Зейнеп му казва, че и корабът е лъжлива следа, но е готова да издаде къде са влюбените заради доброто на детето, което носи. Зейнеп отива в къщата, взима телефона на Зехир и изпраща като съобщение адреса на Нихан и Кемал. Емир вдига всички по тревога.

Нихан моли Кемал да спят заедно. Той отговаря, че само ще спят на едно легло.

На сутринта Кемал отива на пазар. Един от хората на Емир причаква Кемал със снайпер и го взима на мушка. Козджоулу отива в къщата, където е Нихан. Тя отваря вратата и вижда насреща съпруга си.

Емир лъже Нихна, че брат ѝ ги е издал, за да се спаси от затвора. Тя се обажда на Озан и го пита дали се е свързал с Емир, за да я предаде. Озан си признава. Направил го е заради детето, което очакват със Зейнеп.

Кемал се прибира. Емир показва това на телефона си и заявява, че ще го убие. После показва как снайперистът държи на прицел любимия ѝ. Емир заплашва Нихан, че ако не се върне всеки ден ще убива един от близките на човека, когото обича.

Кемал се прибира. Нихан му казва, че е излязла в градината, но е разстроена.

Зейнеп припомня на Емир да удържи на думата си. Той се заклева, че няма да докосне детето. Озан сварва жена си да говори по телефона. Тя му казва, че е говорила с Кемал. 

Туфан не иска да съобщава на Асу какво се случва с двамата влюбени. Тя отива в дома на Нурсен и се представя като дъщеря на Мюжгян...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...